Gjest malun Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Det kommer an på hva jeg skal ha salaten til. Men jeg unngår helst maiskorn uansett. 0 Siter
tiliti Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Eneste jeg MÅ ha bortsett fra selve salatbladene :-) er en oljedressing av olivenolje, litt vann, litt sitron, havsalt og presset hvitløk. 0 Siter
favn Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Aldri, aldri, aldri kjip mais, kinakål og enslags. Men derimot tomater (helst klase, store eller små) og dressing (olivenolje, balsamico, urter, hvitløk, sukker, salt, pepper). Oftest kalmataoliven. Gjerne fetaost, mozarella, ruccola. 0 Siter
noami Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Aldri, aldri, aldri kjip mais, kinakål og enslags. Men derimot tomater (helst klase, store eller små) og dressing (olivenolje, balsamico, urter, hvitløk, sukker, salt, pepper). Oftest kalmataoliven. Gjerne fetaost, mozarella, ruccola. Mm kalamataoliven (staves det sånn?) er godt Og oliven i olje/krydret lake kjøpt i innvandrerbutikker er som regel namnam 0 Siter
serendipity Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Ruccola, plommetomater i skiver, rødløk, litt isbergsalat, fetasos, olivenolje og nykvernet pepper og litt salt. Men om jeg skal ha en salat til middag, foretrekker jeg pasta, løk, bacon skiver, kyllingbiter, frisè salat og litt mozazrella og evt. soltørkede tomater. Selvfølgelig med en god vinagrette. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Oliven, gjerne sånne greske, brune med stein og så syns jeg litt fetaost er godt. 0 Siter
Gjest mais i bæsjen er ikke gøy Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Det kommer an på hva jeg skal ha salaten til. Men jeg unngår helst maiskorn uansett. Mais er godt, men jeg bæsjer mais i flere dager etter inntak 0 Siter
amber sun Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Fetaost. Det er kjempegodt, pleier å bruke de i marinade som kjøpes på glass. Revet ost er også veldig godt i, pleier ofte ha det. Og tomat. Kanskje litt pinjekjerner. Varierer litt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.