H@yley Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Skal den serveres romtemperert eller avkjølt? 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Smak og behag, men mener at liker man aquavit, skal den serveres opp mot romtemperert. All smaken blir borte hvis den er kald. 0 Siter
Tvillingmamma Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Kommer helt an på type akevitt. Kanskje står det serveringstips på etiketten? 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Smak og behag, men mener at liker man aquavit, skal den serveres opp mot romtemperert. All smaken blir borte hvis den er kald. Nesten kjøleskapkald (tas ut litt før middagen) serveres her og det faller i god smak. Det gjelder Gammel Oppland. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Temperert, men ikke norsk stuetemperatur - det er ikke toddy, heller! Et sted mellom kjøleskap og kjellertemperatur er best. ;o) 0 Siter
Mista nikket Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Var et radioprogram i går fra en dansk akevitt-fabrikk. Der sa de temperaturen skulle være 18-19 grader. Ble den for kald, ville en del av smaken forsvinne. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.