Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Smak og behag, men mener at liker man aquavit, skal den serveres opp mot romtemperert. All smaken blir borte hvis den er kald.

Skrevet

Kommer helt an på type akevitt. Kanskje står det serveringstips på etiketten?

Skrevet

Smak og behag, men mener at liker man aquavit, skal den serveres opp mot romtemperert. All smaken blir borte hvis den er kald.

Nesten kjøleskapkald (tas ut litt før middagen) serveres her og det faller i god smak. Det gjelder Gammel Oppland.

Skrevet

Temperert, men ikke norsk stuetemperatur - det er ikke toddy, heller!

Et sted mellom kjøleskap og kjellertemperatur er best. ;o)

Skrevet

Var et radioprogram i går fra en dansk akevitt-fabrikk. Der sa de temperaturen skulle være 18-19 grader. Ble den for kald, ville en del av smaken forsvinne.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...