Gregga Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 Nå har jeg nettop kastet en stor rar ting som skulle bli kolakker!! Hvordan på kloden får du trillet de ut?? Mener jeg lagde de sist jul, men begynner å tro jeg har drømt. Skulle dette vært til å trille ut måtte jeg hatt i 1 kg hvetemel til! 0 Siter
amber sun Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 *LOL* Høres ut som det var like greit at jeg ikke har somlet meg til å prøve ennå... 0 Siter
Gregga Skrevet 20. desember 2004 Forfatter Skrevet 20. desember 2004 *LOL* Høres ut som det var like greit at jeg ikke har somlet meg til å prøve ennå... Ja makan har jeg aldri vært med på! Ikke prøv! *gliser* Måtte gi meg jeg, for pulsen begynte å bli sykelig høy :-) 0 Siter
flisa Skrevet 20. desember 2004 Skrevet 20. desember 2004 de skal bare stappes på plata - - - 0 Siter
Gregga Skrevet 21. desember 2004 Forfatter Skrevet 21. desember 2004 Ja makan har jeg aldri vært med på! Ikke prøv! *gliser* Måtte gi meg jeg, for pulsen begynte å bli sykelig høy :-) JAAA! klarte det! Etter en natt i kjøleskap! ...Altså deigen, ikke jeg :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 JAAA! klarte det! Etter en natt i kjøleskap! ...Altså deigen, ikke jeg :-) Den trenger ikke ligge i kjøleskapet. Du skal bare "smøre" deigen utover plata, jeg pleier å gjøre det i tre lengder bortover. Stek de svære lengdene og skjær dem opp når de er ute av ovnen, mens de fremdeles er varme. De skal ikke rulles ut. 0 Siter
Gregga Skrevet 21. desember 2004 Forfatter Skrevet 21. desember 2004 Den trenger ikke ligge i kjøleskapet. Du skal bare "smøre" deigen utover plata, jeg pleier å gjøre det i tre lengder bortover. Stek de svære lengdene og skjær dem opp når de er ute av ovnen, mens de fremdeles er varme. De skal ikke rulles ut. Hør det ja! Smøres utover plata ja, det var noe annet! Men nå står det i hvertfall en stor boks full av de deiligste kaker... Neste år skal jeg også smøre:-) 0 Siter
Gjest engel (har med kake, vin, og litt eddik) Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 Den trenger ikke ligge i kjøleskapet. Du skal bare "smøre" deigen utover plata, jeg pleier å gjøre det i tre lengder bortover. Stek de svære lengdene og skjær dem opp når de er ute av ovnen, mens de fremdeles er varme. De skal ikke rulles ut. åååå det var godt du skrev dette, jeg har oppskriften liggende, og der står det : "Deigen trilles ut i drøyt fingertykke lengder som trykkes flate." Puhh....gjett om jeg hadde blitt skuffa hvis det skar seg !!! puuhhh 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.