Gå til innhold

Hjortetakksalt


Mafalda

Anbefalte innlegg

Kan noen forklare hva som er fortrinnet med denne amoniakkstyggedommen? Går det an å bytte det ut med et annet hevingsmiddel?

Jeg var så uheldig å smake på litt (for mye) sirupsnippdeig - for flere dager siden! - og kan fortsatt kjenne ekle smaken i munnen.

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...