Gå til innhold

flink med mat??? Trenger hjelp


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage medisterkaker til jul. Kjøpte inn medisterdeig istedet for medisterfarse. Deigen ser jo mye grovere ut enn farsen. Kan jeg bruke den àllikevel?

Skrevet

Det kan du og er mye bedre synes jeg. Jeg blander allikevel inn litt karbonadedeig også for å få dem enda grovere. F.eks. 1.5 kg. medisterdeig og 3-400gr. karbonadedeig. Salt, pepper, annet krydder etter smak, potetmel og melk. Gjerne også et egg eller to. Veldig populære kaker her i huset.

Skrevet

Det kan du og er mye bedre synes jeg. Jeg blander allikevel inn litt karbonadedeig også for å få dem enda grovere. F.eks. 1.5 kg. medisterdeig og 3-400gr. karbonadedeig. Salt, pepper, annet krydder etter smak, potetmel og melk. Gjerne også et egg eller to. Veldig populære kaker her i huset.

Brukes kun medisterdeigen behøver du ikke å spe den noe.

Bare litt av hver av potetmel, melk etc. om du blander inn karbonadedeig eller kjøttdeig kan også brukes.

Lykke til uansett hvordan du gjør det.

Skrevet

Å lage medisterkake av medisterdeig i stedet for medisterfarse er _mye_ bedre.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...