Gå til innhold

smørdampte rosenkål


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ha smør i en kjele, vet ikke eksakt hvor mye, pleier å ta så det rekker, jeg :-)

Smøret smeltes før kålen has i. Litt salt.

Dampes på middels varme i 15 - 25 min avhengig av hvor mye kål du skal dampe og hvor myk du vil ha kålen.

Rist kjelen med korte mellomrom, ikke rør i kålen, da har den lett for å dele seg.

God Jul!

Gjest tusen takk, og god jul!!
Skrevet

Ha smør i en kjele, vet ikke eksakt hvor mye, pleier å ta så det rekker, jeg :-)

Smøret smeltes før kålen has i. Litt salt.

Dampes på middels varme i 15 - 25 min avhengig av hvor mye kål du skal dampe og hvor myk du vil ha kålen.

Rist kjelen med korte mellomrom, ikke rør i kålen, da har den lett for å dele seg.

God Jul!

.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...