Gjest 99980 Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Eller hele riskremen? Eller venter dere til juleaften? 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Her spiser vi risgrøt om formiddagen imorgen, lager rikelig. Avkjøler og lager så riskremen. Det går helt greit om du lager den ferdig idag, godt med alt som er unnagjort.....! God jul. 0 Siter
Dorthe Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Mye greiere å lage den i dagen i forveien. Godt med alt som er unnagjort ) 0 Siter
flosshatt Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 kjøper ferdiglaget grøt fra tine, og lager desserten i fullfart på formiddagen julaften;) 0 Siter
Gjest midia Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Lager grøten i dag og lager riskrem i morgen. 0 Siter
karisma Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Jeg har lagd grøten i dag, venter med å ta krem i til i morgen. 0 Siter
noami Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 VI hadde grøt til middag idag, restene blir til riskrem imorgen Lager du imorgen så husk at grøten må være helt kald (iallefall ikke lunkenvarm) når du blander i kremen) 0 Siter
Kvinna Skrevet 24. desember 2004 Skrevet 24. desember 2004 Eh..jeg har visst ventet til i dag....*slenger over grøtkjelen* Takk for..._tipset_!!! :-) 0 Siter
Elbereth Skrevet 24. desember 2004 Skrevet 24. desember 2004 Det enkleste er å kjøpe ferdiggrøt, og piske inn kremen på selve dagen (formiddagen). Pleier å tilsette litt vaniljesukker og mandelessens. Så slipper jeg å svi både grøten og kjelen. Kjedelig å skrubbe. Men æsj! Jeg har glemt å lage saus! *hiver seg rundt* 0 Siter
Gjest 99980 Skrevet 24. desember 2004 Skrevet 24. desember 2004 Det enkleste er å kjøpe ferdiggrøt, og piske inn kremen på selve dagen (formiddagen). Pleier å tilsette litt vaniljesukker og mandelessens. Så slipper jeg å svi både grøten og kjelen. Kjedelig å skrubbe. Men æsj! Jeg har glemt å lage saus! *hiver seg rundt* Hehe....Det har visst jeg også glemt...Takk! *SS* 0 Siter
Gjest litt lat men det er greit Skrevet 25. desember 2004 Skrevet 25. desember 2004 kjøper ferdig risengrynsgrøt , så slipper jeg hele problemet 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.