Altman Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Lar det seg gjøre å få sprø svor med bare undervarme? Jeg har kjøpt gassovn, og der er det ikke overvarme i det hele tatt. Hvordan gjøres det i så tilfelle? 0 Siter
Dorthe Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Hva med om du snur ribba og legger den på rista med svoren ned? Bare et forslag, jeg har aldri hatt gasskomfyr men mange steker jo ribba med svoren ned uansett. 0 Siter
IngenLurerDenneGutten Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Jeg har kun vært bori gassovner for storkjøkken. Disse har kun gassbluss under. Men der er overvarme likevel da der er malmplater som leder varmen rundt. Disse ovnene steker veldig fint. 0 Siter
serendipity Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Bruk en propan eller gass brenner ! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.