Gå til innhold

Steking av ribbe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lar det seg gjøre å få sprø svor med bare undervarme? Jeg har kjøpt gassovn, og der er det ikke overvarme i det hele tatt. Hvordan gjøres det i så tilfelle?

Skrevet

Hva med om du snur ribba og legger den på rista med svoren ned?

Bare et forslag, jeg har aldri hatt gasskomfyr men mange steker jo ribba med svoren ned uansett.

IngenLurerDenneGutten
Skrevet

Jeg har kun vært bori gassovner for storkjøkken. Disse har kun gassbluss under. Men der er overvarme likevel da der er malmplater som leder varmen rundt.

Disse ovnene steker veldig fint.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...