Gjest holder fortsatt på å bake Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Hvor mange dl er 175 gram hvetemel da? Skulle ønske jeg hadde en konverteringstabell på nettet, jeg har dessverre ingen kokebok 0 Siter
rottemamma Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 en spiseskje er ca 10gram,det pleier å gå bra! 0 Siter
Åsemor Skrevet 23. desember 2004 Skrevet 23. desember 2004 Ønske seg kjøkkenvekt til jul kanskje? 0 Siter
TrineE Skrevet 24. desember 2004 Skrevet 24. desember 2004 Litt hjelp til neste gang ) Mål Ingrediens Tilsvarer vekt 1 liter Hvetemel 0,5 kg 1 dl Hvetemel 50 g 1 dl Grovt Mel 55 g 1 ss Mel 10-12 g 1 dl Potetmel 80 g 1 dl Havregryn 35 g 1 ts Bakepulver 3-4 g 1 ss Salt 20-25 g 1 ts Salt 5 g 1 dl Sukker 85 g 1 ss Sukker 15-20 g 1 dl Melis 60 g 1 ts Støtt Krydder 3-4 g 1 dl Nøttekjerner 50 g 1 dl Sirup 150 g 1 ss Sirup 20-25 g 1 dl Rosiner 60 g 1 ss Smør 25 g 1 ss Smeltet Smør 15 g 1 dl Væske 5 store ss 1 dl Olje 80-90 g 1 dl Salt 115 g 1 dl Semule 65-70 g 1 dl Risengryn 95 g 1 dl Erter 95 g 1 dl Brune Bønner 100 g 1 dl Knust Kavring 40-50 g 1 dl Tørkede Nyper 35-50 g 1 dl Mandler 65 g 1 dl Hakket Løk 50 g 1 dl Frisk Sopp 1/4 boks hermetisk 1 liter Rå Poteter 700 g 1 liter Kokte Poteter 600-700 g 1 liter Kokte Epler 500 g 1 liter Bær 500-600 g 1 ts 5 ml 1 ss 15 ml 1 kopp 0,24 dl 0 Siter
Gyda Skrevet 24. desember 2004 Skrevet 24. desember 2004 Litt hjelp til neste gang ) Mål Ingrediens Tilsvarer vekt 1 liter Hvetemel 0,5 kg 1 dl Hvetemel 50 g 1 dl Grovt Mel 55 g 1 ss Mel 10-12 g 1 dl Potetmel 80 g 1 dl Havregryn 35 g 1 ts Bakepulver 3-4 g 1 ss Salt 20-25 g 1 ts Salt 5 g 1 dl Sukker 85 g 1 ss Sukker 15-20 g 1 dl Melis 60 g 1 ts Støtt Krydder 3-4 g 1 dl Nøttekjerner 50 g 1 dl Sirup 150 g 1 ss Sirup 20-25 g 1 dl Rosiner 60 g 1 ss Smør 25 g 1 ss Smeltet Smør 15 g 1 dl Væske 5 store ss 1 dl Olje 80-90 g 1 dl Salt 115 g 1 dl Semule 65-70 g 1 dl Risengryn 95 g 1 dl Erter 95 g 1 dl Brune Bønner 100 g 1 dl Knust Kavring 40-50 g 1 dl Tørkede Nyper 35-50 g 1 dl Mandler 65 g 1 dl Hakket Løk 50 g 1 dl Frisk Sopp 1/4 boks hermetisk 1 liter Rå Poteter 700 g 1 liter Kokte Poteter 600-700 g 1 liter Kokte Epler 500 g 1 liter Bær 500-600 g 1 ts 5 ml 1 ss 15 ml 1 kopp 0,24 dl Hehe! You really did it! 0 Siter
Gjest ferdig med å bake for denne gang Skrevet 27. desember 2004 Skrevet 27. desember 2004 Litt hjelp til neste gang ) Mål Ingrediens Tilsvarer vekt 1 liter Hvetemel 0,5 kg 1 dl Hvetemel 50 g 1 dl Grovt Mel 55 g 1 ss Mel 10-12 g 1 dl Potetmel 80 g 1 dl Havregryn 35 g 1 ts Bakepulver 3-4 g 1 ss Salt 20-25 g 1 ts Salt 5 g 1 dl Sukker 85 g 1 ss Sukker 15-20 g 1 dl Melis 60 g 1 ts Støtt Krydder 3-4 g 1 dl Nøttekjerner 50 g 1 dl Sirup 150 g 1 ss Sirup 20-25 g 1 dl Rosiner 60 g 1 ss Smør 25 g 1 ss Smeltet Smør 15 g 1 dl Væske 5 store ss 1 dl Olje 80-90 g 1 dl Salt 115 g 1 dl Semule 65-70 g 1 dl Risengryn 95 g 1 dl Erter 95 g 1 dl Brune Bønner 100 g 1 dl Knust Kavring 40-50 g 1 dl Tørkede Nyper 35-50 g 1 dl Mandler 65 g 1 dl Hakket Løk 50 g 1 dl Frisk Sopp 1/4 boks hermetisk 1 liter Rå Poteter 700 g 1 liter Kokte Poteter 600-700 g 1 liter Kokte Epler 500 g 1 liter Bær 500-600 g 1 ts 5 ml 1 ss 15 ml 1 kopp 0,24 dl Det var flott å få en slik liste. Har hengt den opp på kjøkkenet 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.