Spirello Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Usj.. i dag er en sånn drittdag hvor ingenting frister... er småkvalm også. Samboern og jeg skal liksom kose oss i kveld med noe godt (middag og milkshake i den nye blenderen og en film.. Men jeg er helt tom for middagsideer.. ikke noe frister heller.. Ikke lyst til å bruke lang tid på mat heller.. Så hva skal der spise? (Pliiis, ikke nevn julemat eller stek... ) Har dere noen gode milkshakeoppskrifter da? ; ) 0 Siter
Gjest sofie34 Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Idag er det "bestemors gryterett" Veldig enkelt og vanvittig god da! http://home.online.no/~roenhovd/ Klikk på oppskrifter og så på "bestemors gryte" 0 Siter
Spirello Skrevet 28. desember 2004 Forfatter Skrevet 28. desember 2004 Idag er det "bestemors gryterett" Veldig enkelt og vanvittig god da! http://home.online.no/~roenhovd/ Klikk på oppskrifter og så på "bestemors gryte" Takk for tips, men det er for mye til at jeg gidder i dag... : ) Blir nesten det samme som biff stronganoff... 0 Siter
Gjest Nilia Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 I dag kjøper vi en ferdiggrillet kylling, og så lager vi litt ris, salat og steker en pose "opphøgde poteter" og har til. Kjempegodt og veldig enkelt 0 Siter
flisa Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Jeg kikka i fryser'n - og da ble det laks i fløte og gratinerte poteter 0 Siter
Åsemor Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi tar en slik en grandiåsa! I går spiste vi taco, og i morgen blir det spaghetti a'la capri. 0 Siter
Lucretia Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Jeg hadde bare brødskiver idag, tar meg nok en pose nudlesuppe om en stund tenker jeg. Men hadde store planer om bakt potet, ostegratinert brokkoli med tomat og hvitløk, maiskolber og godt brød. Får ta det en annen dag. 0 Siter
annegunn Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Hjemmelaget italiensk-type pizza, stekt på pizzasteinen jeg fikk i bursdagsgave, har vi spist i dag. *slikker meg om munnen* Nevnte jeg at vi drakk rødvin til? 0 Siter
tonie Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi hadde finnebiff med god, hjemmelaga potetmos. Nam! 0 Siter
Gemini Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Hjemmelaget italiensk-type pizza, stekt på pizzasteinen jeg fikk i bursdagsgave, har vi spist i dag. *slikker meg om munnen* Nevnte jeg at vi drakk rødvin til? Vi fikk også pizzastein til jul. Har du lyst til å dele den gode oppskriften din? *håpefull* 0 Siter
Gjest midia Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi hadde spekemat med eggerøre,potetsalat og loff. 0 Siter
lurulf Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi hadde indrefile' med berne-saus, hasselbakk-poteter og grønnsaker. Rødvin til. Det var i dag. I går hadde vi joika-kaker og spagetti, for da var jeg ikke helt i form... 0 Siter
annegunn Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi fikk også pizzastein til jul. Har du lyst til å dele den gode oppskriften din? *håpefull* Vi lager snabbdeigen som er beskrevet her: http://web.telia.com/~u19509478/deg_i.htm Når deigen settes til heving setter vi på stekeovnen samtidig, 250-270 grader, med steinen inni. Den skal bli glovarm - det er hele poenget. Deretter kjevles deigen ut, dekkes med tomatsaus på glass og ost, vi bruker jarlsberg. Fyll på topping der igjen. Favoritter her i huset er blåost, evt med løk eller mais, eller skinke og paprika, karrimarinerte reker og løk, ellers hva hjertet måtte ønske eller kjøleskapet måtte by på. I ovnen på steinen i 5-7 minutter i 250-270 grader, til osten koker godt og bunnen begynner å bli brun under. Det går gjerne en til halvannen pizza per pers her i huset.Heldigvis er de raske å lage :-) Amerikansk type pizza med tjukk bunn får aldri komme innenfor min dør igjen.... 0 Siter
annegunn Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi lager snabbdeigen som er beskrevet her: http://web.telia.com/~u19509478/deg_i.htm Når deigen settes til heving setter vi på stekeovnen samtidig, 250-270 grader, med steinen inni. Den skal bli glovarm - det er hele poenget. Deretter kjevles deigen ut, dekkes med tomatsaus på glass og ost, vi bruker jarlsberg. Fyll på topping der igjen. Favoritter her i huset er blåost, evt med løk eller mais, eller skinke og paprika, karrimarinerte reker og løk, ellers hva hjertet måtte ønske eller kjøleskapet måtte by på. I ovnen på steinen i 5-7 minutter i 250-270 grader, til osten koker godt og bunnen begynner å bli brun under. Det går gjerne en til halvannen pizza per pers her i huset.Heldigvis er de raske å lage :-) Amerikansk type pizza med tjukk bunn får aldri komme innenfor min dør igjen.... Og for å presisere: Bunnen skal altså kjevles _tynt_.... 0 Siter
amber sun Skrevet 28. desember 2004 Skrevet 28. desember 2004 Vi hadde fiskegrateng, makaroni, hollandaisesaus og salat. Som en kontrast til gårsdagen, da vi spiste biff på restautant 0 Siter
Gjest pippiannika Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Vi hadde fiskegrateng, makaroni, hollandaisesaus og salat. Som en kontrast til gårsdagen, da vi spiste biff på restautant Hvilken restaurant? Kunne trengt et restaurant-tips.. 0 Siter
amber sun Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Hvilken restaurant? Kunne trengt et restaurant-tips.. Big Horn 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.