skorpionfisken Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Trenger kreative forslag til hva jeg skal gjøre med tre (3!) pakker fløte som vi i overmot kjøpte før jul. Må lage noe kjapt for de går ut på dato nyttårsaften... Kan vel ikke fryse fløte, for så å tine den senere og lage krem av den? 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Fløte i vaffelrøra, fløtegratinerte poteter, hjemmelaget is m/fløte og egg. Det var det jeg kom på i farta 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Vet ikke svaret på det siste, men creme brulè er grådig godt, da :-) 0 Siter
Gjest Sniff Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Tror kanskje ikke den kan vispes etter å ha blitt frosset (eller rettere sagt bli stivpisket),- men du kan jo bruke den i gryter etc. Frys i mindre porsjoner f.eks. (isbitpose?) Så er det bare å huske å bruke det igjen! Som oftest ender jeg med å kaste slikt etter noen år (!) i fryseren... 0 Siter
Babette Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Jeg ville ha laget nydelig hjemelaget is av all fløten. Bland eggedosis og stivpisket kremfløte og frys. 0 Siter
Rhea Silvia Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Kjøp eller lag kakebunner.Pisk kremen og fyll kakene med den. Da kan de fryses ( bruk gjerne litt sylte ol også som fyll). Når du trenger en kake, så ta de ut, tin og smør littt krem på toppen. Blir saftig og gode kaker... 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Kjøp eller lag kakebunner.Pisk kremen og fyll kakene med den. Da kan de fryses ( bruk gjerne litt sylte ol også som fyll). Når du trenger en kake, så ta de ut, tin og smør littt krem på toppen. Blir saftig og gode kaker... Ja, særlig sylte *ler* Sylte er kjøttpålegg. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Kjøp eller lag kakebunner.Pisk kremen og fyll kakene med den. Da kan de fryses ( bruk gjerne litt sylte ol også som fyll). Når du trenger en kake, så ta de ut, tin og smør littt krem på toppen. Blir saftig og gode kaker... Sylte??!! ;-) -regner med at du mener syltetøy, ikke julepålegg *lol* 0 Siter
flisa Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Vi hadde laks i fløte i går! Bare hiver frosne laksefileter i en form, strør over sitronpepper og helelr på fløta - godt og vel en time i ovnen på 170 grader - NAM! 0 Siter
tiliti Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Panna cotta? http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&state=recept&id=3318 0 Siter
Gyda Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Vi hadde laks i fløte i går! Bare hiver frosne laksefileter i en form, strør over sitronpepper og helelr på fløta - godt og vel en time i ovnen på 170 grader - NAM! Kjempetips! Det hørtes veldig godt ut, og det skal jeg jammen lage i dag (eller i morra). Og så enkelt ... Takk! 0 Siter
flisa Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Kjempetips! Det hørtes veldig godt ut, og det skal jeg jammen lage i dag (eller i morra). Og så enkelt ... Takk! og poteter til - og agurksalat: Skjær opp med en ostehøvel til passelig mengde - helle over et halvt glass kaldt vann med sukke rog eddikk i. 0 Siter
Gyda Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 og poteter til - og agurksalat: Skjær opp med en ostehøvel til passelig mengde - helle over et halvt glass kaldt vann med sukke rog eddikk i. Mmmmmmmmm. Nam! Takk - skal sende over en bit eller to når jeg spiser. 0 Siter
Gjest Den opprinnelige m&m Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Du kan fryse den og bruke til vafler, gryteretter o.l. Frys i isterningsposer. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Du lar dem rolig gå ut på dato, deretter lager du verdens beste vafler. De som blir til overs, fryser du - og tiner ved behov i brødristeren. 0 Siter
Rhea Silvia Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Ja, særlig sylte *ler* Sylte er kjøttpålegg. Oj. Det tenkte jeg ikke på :-) I vår dialekt er sylte =syltetøy nemlig. 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Vi hadde laks i fløte i går! Bare hiver frosne laksefileter i en form, strør over sitronpepper og helelr på fløta - godt og vel en time i ovnen på 170 grader - NAM! Går det an å bytte ut fløten med Creme Fraiche? Har en boks som står og stirrer på meg i kjøleskapet.. Eller som den husfrua du er: noen andre tips for å bruke opp CF? 0 Siter
flisa Skrevet 29. desember 2004 Skrevet 29. desember 2004 Går det an å bytte ut fløten med Creme Fraiche? Har en boks som står og stirrer på meg i kjøleskapet.. Eller som den husfrua du er: noen andre tips for å bruke opp CF? Nei - ikke til fisken i varm ovn - CF er til kalde sauser - Lag Tzatziki av den og kos deg med potetgull eller grønnsaksstaver og dip 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.