Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en pepperstek av flatbiff på 1,6 kg. Hvordan steker jeg denne?

Skrevet

Brun den først i panne. Deretter inn i steikvovnen. Har du god tid så bruk svak varme, men må jo steikes lengre da. Hvor lang tid avhenger litt av lagringa på kjøttet og som sagt steiketemperaturen. Jeg bruker steketermometer, og tar den ut på knappe 70g., men mange liker den ikke så gjennomstekt. Er jo en smaksak. La kjøttet hvile i 20 min. før du skjærer det opp. Lykke til og godt nytt år.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...