flowy Skrevet 31. desember 2004 Skrevet 31. desember 2004 Jeg har en pepperstek av flatbiff på 1,6 kg. Hvordan steker jeg denne? 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 31. desember 2004 Skrevet 31. desember 2004 Brun den først i panne. Deretter inn i steikvovnen. Har du god tid så bruk svak varme, men må jo steikes lengre da. Hvor lang tid avhenger litt av lagringa på kjøttet og som sagt steiketemperaturen. Jeg bruker steketermometer, og tar den ut på knappe 70g., men mange liker den ikke så gjennomstekt. Er jo en smaksak. La kjøttet hvile i 20 min. før du skjærer det opp. Lykke til og godt nytt år. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.