Gjest vil gjerne ha råd Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Jeg får så liten tid på mandag når vi skal ha selskap. Kan jeg lage følgende kaker allerede i morgen, og la dem stå i kjøleskapet til dagen etter? - Bløtkake (kremkake) med frukt og krem - gulrotkake - sjokoladekake (brownies). 0 Siter
Lurveline Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Det går bra ja. Jeg pleier alltid å lage kakene dagen før. 0 Siter
Gjest vil gjerne ha råd Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Det går bra ja. Jeg pleier alltid å lage kakene dagen før. Men blir bløtkaken god da? Skal bl.a. ha bananer i. Blir de brune? 0 Siter
Lurveline Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Men blir bløtkaken god da? Skal bl.a. ha bananer i. Blir de brune? Blir ikke brune hvis du har dem inni kaka. Husk å dekke den til med ett lokk. 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Det går bra. Ha et hyggelig selskap. 0 Siter
matildes mor Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Hei!! Sjokoladekake og gulrotkake kan lages uten problemer dagen i forveien. Bløtkaken kan du fylle-slik at den får stått og trekkt seg et døgn.Dekorer den og ta kremen utenpå den,den dagen du skal servere kaka. Det verste jeg vet er krem som du ser ikke er fersk!! Lykke til!! 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Hei!! Sjokoladekake og gulrotkake kan lages uten problemer dagen i forveien. Bløtkaken kan du fylle-slik at den får stått og trekkt seg et døgn.Dekorer den og ta kremen utenpå den,den dagen du skal servere kaka. Det verste jeg vet er krem som du ser ikke er fersk!! Lykke til!! Jeg hverken ser eller smaker forskjell på kremen om kaka er lagd dagen i forveien (men, lar den aldri stå lenger), men spørs jo hvor va'r man er på dette. 0 Siter
Gjest juwel Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 æsj.. bløtekaken er ikke god fra dagen i forveien. Ha sukkerbrødet klart og fyll krem og innhold i om morgenen den dagen du skal spise den. 0 Siter
amber sun Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Jeg hverken ser eller smaker forskjell på kremen om kaka er lagd dagen i forveien (men, lar den aldri stå lenger), men spørs jo hvor va'r man er på dette. Jo, det smaker ikke like godt av en bløtkake som er laget dagen i forveien. En kjenner at kremen ikke er nylaget. De andre kakene kan godt lages før, men jeg ville også ha mikset kremen samme dagen. 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 1. januar 2005 Skrevet 1. januar 2005 Ser du har fått noen "neisvar" på bløtkake. Her har det mye å si at kaka står kjølig over natta, ikke mere enn +5gr. 0 Siter
Gjest rutangis netu Skrevet 2. januar 2005 Skrevet 2. januar 2005 Hei!! Sjokoladekake og gulrotkake kan lages uten problemer dagen i forveien. Bløtkaken kan du fylle-slik at den får stått og trekkt seg et døgn.Dekorer den og ta kremen utenpå den,den dagen du skal servere kaka. Det verste jeg vet er krem som du ser ikke er fersk!! Lykke til!! DET var en god ide! Synes selv kremen smaker bedre dagen derpå, men for meg som pynter med kremsprøyte så ser den jo litt slapp ut etter en natt i kjøleskapet. Så da var det en god ide å fylle den dagen før, og ta selve den synlige pyntinga på festdagen. DET skal jeg adoptere. Det er jo deling av sukkerbrød og fylling som er den kjedelige biten. Pynting er bare gøy! Takk for tipset! (selv om det ikke var meg som spurte...) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.