Gå til innhold

Manisk deppresiv mor?


snuppasnapp

Anbefalte innlegg

Hei! Min mor er 58 år og er utad en oppegående og aktiv dame. Hun har i alle år fungert m sine "humørsvingninger", men nå er det så ille at hun sliter ut de nærmeste i familien. Hun stenger seg inne og tror ikke vi andre blir "affisert".Gråter, er totalt pessimist,dårlig selvbilde,preges av håpløshet,tenker og svarer oss som et barn.. Hun nekter å innse problemet og å søke hjelp er det siste hun gjør. Hvordan skal vi få henne til å få hjelp? Vi holder på å slites ut rundt henne og hun bare støter oss vekk og truer m å flytte. Å flytte er den eneste løsningen hun snakker om, "for da slipper vi å plages m henne". Hvordan presse henne til å søke hjelp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har selv en manisk depressiv mor, og har vokst opp med henne, og berg og dal-banene.Det har ikke alltid vært så enkelt.vet jo ikke om din mor har fått en diagnose..? Bruker hun medisiner.Det kan også være noe som har utløst dette..Men du må også være klar over at det nok er en veldig terskel for henne og innse sin egen situasjon.Har hun noen venninder som kjenner henne du kan prate med, og som kan snkke med henne. Noen ganger kan det være bra.vet jo ikke hvor høy, og hvor mottagelig hun er.Men et hjemmebesøk fra legen hennes burde være på sin plass. dette blir en uholdbar situasjon, hvor den det gjelder både kjører seg selv og sine nærmeste ganske hardt.Vil iallfall også anbefale deg og ta en prat med legen henns.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...