Gå til innhold

Kan psykologen svare meg på, "Er det normalt å kjenne slik som jeg gjør nå??


Gjest diana2

Anbefalte innlegg

Gjest diana2

For tre år siden traff jeg en person som jeg ble meget glad i, men etter en kort stund tårnet problemmene seg opp... det ble liksom problemer av ..ingen ting..og at han ljøg for meg og andre så lett som bare det.

Jeg har alltid vært litt gammeldags av meg selv om jeg er over 40, har jobbet siden jeg var 17 og hadde hat et forhold med en mann i 18 år før dette. Mitt forhold etter 18 år, ble brutt, da jeg valgte å flytte hjem igjenn til Norge pga min sønn som da trengte meg pga sykdom, og hadde vært avsluttet i et år før jeg traff denne mannen som jeg siden har hat problemer med..

Korte og noen trekk hva denne mannen har gjort mot meg: ( eller det vil si , denne historien har ingen ende)

Fikk min gammle jobb tilbake med en gang jeg kom til Norge,hadde en del penger på konto etter hus salg.

mannen jeg traff etter at jeg kom hjem til norge ,fikk bo hos meg, han var da sykemeldt og jeg hjalp han med mange rekninger og han bet. ingen ting,for hver dag så klaget han over sin dårlige økonomi, selv om han hadde to nye dyre biler som var gjeldfri. selv sigarettene hans bet jeg. jeg leiger et hus til kr 6000 pr mnd,(kortids leige 6 mnd til jeg viste hva jeg videre ville gjøre..) for å få nok soverom til hans datter når hun var på besøk, og min sønn.

får så en tlf fra husvert et par dager etter at vi hadde flyttet inn, en dag jeg er på vei hjem fra jobb ( jeg og denne mannen var da forlovet) får tlf fra husvert en dag jeg er på vei hjem fra jobb, jeg kan alikevell ikke få leige... så kommer det frem at forloveden min har gått rundt til naboene der mens jeg var på jobb og påstått at jeg var : sosialklient, narkoman,hadde en farlig sønn,( har verdens snilleste sønn) en stor hund ( har aldri hatt hund) og at jeg kjørte ulovlig med min utenlanske bil.

Jeg fikk ordnet opp i dette med husvert.

Mannen var borte da jeg kom hjem, men dukket opp dagen etter, og på spørsmål om hvorfor han gjorde slikt, så kom fossen av tårer, han ble slik når han ble så overbelastet og var redd for å miste meg.. Hadde da kjent han i tre mnd)

Han lager titt og offte oppstyr av ingen ting, stikker av ( helst i helgene) kommer tilbake som om ingen ting har skjedd søndager eller mandager.

Og det jeg heller ikke på dette tidspungte viste,var at han også hadde

gått og fortalt løgner om meg og laget mye bråk på min arbeidsplass, hadde ringt firma i Oslo, kontaktet min sjef i distriktet, og påsto vannvitigheter som : jeg ljøg, fjusket på timene mine, gikk i miniskjørt uten truse, hadde seksuelt forhold, til sjefene mine exc...

Jeg valgte å slutte , av hensyn til arbeidsgiver, jeg hadde innstillingen :"det var jo jeg som kjente denne mannen" ville skåne firma.

Søkte annet arbeid : fikk jobben, men ble tilbakekalt og de sa at de hadde snakket med forrige arbeidsgiver, så desv, men, jeg var velkommen tilbake når jeg kunne garantere at jeg var kvitt denne personen.Han kunne ødelegge for mye for firma som var et lite firma.

Så ringer min x fra 18 år og spør hva i alle dager jeg holder på med. Han har mottatt pornobilder av meg... jeg er helt uforstående . Han sender disse til meg, og det er bilder av meg, naken når jeg ligger og sover. Dildoer som jeg aldri har sett, ( har aldri eid en heller)

Bilder av trusene mine ..exc..

Jeg får nok, ber denne mannen om å flytte...gir han en uke til å finne sin egen plass..

får han ikke ut... snakker med hans søster som annbefaller meg å bare sette tingene hans på terassen..

Setter dem ut, han henter dem..

Jeg kan komme hjem til at han har hengt opp kontoutsktiften sin hvor han er i minus på døren min.. merker også at han også har vært inne hos meg uten lov når jeg har vært borte, ved en anledning kom det frem at han faktisk hadde stått gjemt noe jeg en kveld kom hjem fra byen.( jeg merket ikke noe)

Flyttet derfra etter samtale med husvert en mnd tidligere en avt, pga denne mannen..

På min nye adressse gjenntok allt seg... og mer..

Flyttet igjenn,jeg var nå blakk, og uten jobb, fikk en dag tlf om jobb, ble kjempeglad og tok den så klart.., ...men allt gjenntok seg med denne mannen...han fulgte etter meg tidlig på morgene, lå og lurte i buskene til alle døynets tider , på jobben min .. igjenn klarte han å ødelegge jobben for meg... Han fortsetter å ringe, true, be, gråte, sender hjerteskjærende meldinger, truer, vulgære..osv( dette har pågått hellt fra starten av. men nå ble allt mye verre..og laget så mye uvessen der jeg nå bodde og mannen jeg leigde hos var over 80 år...og ble vettskremt.

samme ritualet hadde pågått over lengre tid, uten at jeg hadde våget å gjøre noe med det.

Jeg begynte for alvår å issolere meg.. satt enten hjemme eller var på jobb... min syke sønn som jeg hadde flyttet hjem for... ville ikke komme dit - til slikt uvesen....exc.

jeg , husvert, andre har forsøkt å anmelde han flere ganger , men de blir bare henlagt..

fikk besøksforbud for han , han bryr seg ikke, jeg rappoterte hver gang han ikke overholdt ( hver dag) han er flink å snakke for seg, og var alltid der før meg og påsto så klart at det var JEG som gjorde disse tingene mot han.. politiet forvirret, maktesløs, allt bare kaos, påstand mot påstand, selv om politiet sa til meg at de kjente til han fra liknende saker med andre, men de kunne ikke gjøre noe. Jeg helt frustrert, sint på alle og allt pga maktløsheten i dette... hadde ikke penger til noe, rekninger tårner seg opp, orker ikke å søke flere jobber.( hva er hensikten) orker ikke mer nederlag, så jeg lar allt bare skure og gå.

Kunne ha fortsett i det uendelige her, men forteller bare noe av dette for at du kansje kan råde meg--

Jeg har igjenn flyttet... nå lengre vekk, men marerittet fortsetter...

Føler litt mer trygghet,har adresse en annen plass, mine søsken og slekt vet litt ,ikke mye,og de bor rundt her...min sønn er i gjenn begynt å komme "hjem" på besøk ( han er fortsatt syk)isolerer meg alikevell, selv om allt gjenntar seg her og at mannen truer meg... han vet hvilket distrikt jeg har flyttet til, vet at han har vært rundt og letet etter meg. vet at han finner meg til slutt...

Han ringer og sender meld hele døgnet, jeg svarer han ikke lengre, men leser meld fra han .. er liksom en "falsk" trygghet..

jeg har lært han såpass å kjenne, og føler at jeg kan lese mellom linjene av det han skriver,selv om det meste av det han skriver er sårende, men jeg kan dermed "stikke tidsnok" om jeg får inntrykk av at han har funnet frem til her jeg nå bor..

Så mitt spørsmål :

Jeg som tidligere var livsglad,åpen, tillitsfull, trodde på mennesker, var full av energi,og var glad for de små ting, er blitt:

dyster, går rundt som en "sombi" blitt skeptisk,tar meg selv i at jeg ikke stoler på noen lengre,fått angst, gråter ikke lengre ( føler at jeg er blitt kald av meg) men reagerer nå på små (negative) bagateller,blir lei meg, sint, på absulutt ingen ting...

Jeg selv vet at jeg har fått problemer, men om jeg får fred fra allt dette, kan jeg da klare å bli "HELL" igjenn.. er jeg bare utslitt av dette??(at tiden leger alle sår)

Eller bør jeg oppsøke prof. hjelp, for å få bearbeide og for å få hjelp underveis for belteslagene som jeg vet også vil komme igjenn og igjenn fra denne mannen.

Jeg har to herlige voksne barn som er til stor støtte for meg, men selv liker jeg ikke forandringen som skjer med meg... alle sier at jeg har forandret meg grasalt, og jeg er klar over dette selv...

jeg gleder meg fortsatt over livet og barna , men det skal så lite til fra han - for å velte hele hverdagen min - og det tror jeg nok at han er fulstendig klar over..for han har jo lært meg å kjenne og hvordan jeg reagerer i gitte situasjoner han - også-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest diana2

Herregud, dette minner om en bok jeg nettopp har lest.

Kan du ikke printe ut dette, og gi til politiet?

hva da , ei bok du har lest?? dette er min hverdag, og jeg vet sannelig ikke hvordan jeg skal løse det her... ganske så trett av å ha dette hver dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er normalt å reagere på en helt unormal situasjon - som du har vært og er oppe i nå.

Du bør skrive ned mest mulig av hva han har gjort og gjør - med flest mulig detaljer, og dato/tidspunkt om du husker det.

Oppsøk noen å snakke med. Ta kontakt med krisesenter (der kan du få både gode samtalepartnere og rent praktiske råd) og/eller psykolog/rådgivningstjeneste.

Du har kommet borti en mann som på ingen måte er bra for deg. Ta imot all den hjelp og rådgivning du kan få.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tjohooo

Herregud, dette minner om en bok jeg nettopp har lest.

Kan du ikke printe ut dette, og gi til politiet?

Mange bøkger og tv norges onsdagsfilmer er ikke bare dramatisk oppspinn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest KariKruskakli.

hva da , ei bok du har lest?? dette er min hverdag, og jeg vet sannelig ikke hvordan jeg skal løse det her... ganske så trett av å ha dette hver dag

Beklager hvis du misforsto meg her.

Ja historien din ligner veldig på en bok jeg har lest. Jeg forsto at dette var hverdagen din.Boken jeg har lest er også en historie fra virkeligheten, som gjorde dypt inntrykk på meg. Det handler om ei jente fra Sverige som bruker mange år av sitt liv til å rømme fra en sin gale ex. Hun flyttet rundt i landet flere ganger, og ble funnet hver dag.Hunlevde i et helvete. I dag bor hun i utlandet og har skiftet indentitet.

Håper jeg ikke skremmer vettet av deg, men skriv ned alt du opplever og gi det videre til politiet. Tror det må til for at de skal skjønne alvoret.

Det skal veldig mye til før politiet reagerer, og derfor er det så viktig at du får med deg alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest KariKruskakli.

Mange bøkger og tv norges onsdagsfilmer er ikke bare dramatisk oppspinn..

Du misforsto visst du også.

Jeg skjønte at dette var blodig alvor.Se det nye svaret mitt til diana2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tjohooo

Du misforsto visst du også.

Jeg skjønte at dette var blodig alvor.Se det nye svaret mitt til diana2

Nei, nå var det du som misforstod :)

Jeg oppfattet det ikke som om du mistrodde damen. Skulle bare kommentere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest KariKruskakli.

Nei, nå var det du som misforstod :)

Jeg oppfattet det ikke som om du mistrodde damen. Skulle bare kommentere :)

Å beklager. Nå skal prøve å ta det litt mer med ro når jeg leser innleggene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest diana2

Beklager hvis du misforsto meg her.

Ja historien din ligner veldig på en bok jeg har lest. Jeg forsto at dette var hverdagen din.Boken jeg har lest er også en historie fra virkeligheten, som gjorde dypt inntrykk på meg. Det handler om ei jente fra Sverige som bruker mange år av sitt liv til å rømme fra en sin gale ex. Hun flyttet rundt i landet flere ganger, og ble funnet hver dag.Hunlevde i et helvete. I dag bor hun i utlandet og har skiftet indentitet.

Håper jeg ikke skremmer vettet av deg, men skriv ned alt du opplever og gi det videre til politiet. Tror det må til for at de skal skjønne alvoret.

Det skal veldig mye til før politiet reagerer, og derfor er det så viktig at du får med deg alt.

Hei og takk, men jeg har forsøkt allt det der ,,politi mm...

Jeg er helt inneforstatt med at politiet ikke kan gjøre noe...men det hjelper jo meg svært lite... og det er jo det slike personer vet...de får holde på slik forhold etter forhold..

Legger flatt mange mennesker...

det eneste jeg ønsker meg, er å få leve et normalt stille liv, men det har han tydlig vis andre meninger om,

jeg kan ikke dette "spillet" hans, og derfor klarer han å psyke meg slik...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er normalt å reagere på en helt unormal situasjon - som du har vært og er oppe i nå.

Du bør skrive ned mest mulig av hva han har gjort og gjør - med flest mulig detaljer, og dato/tidspunkt om du husker det.

Oppsøk noen å snakke med. Ta kontakt med krisesenter (der kan du få både gode samtalepartnere og rent praktiske råd) og/eller psykolog/rådgivningstjeneste.

Du har kommet borti en mann som på ingen måte er bra for deg. Ta imot all den hjelp og rådgivning du kan få.

Så fant han meg til slitt igjenn alikevell da..

Jeg flyttet bort for å få fred..

han har flytta etter og gjør det samme mot meg som tidligere..

orker ikke å gå igjennom dette ein gang til jeg...

må jeg ha det slik..

nytter jo ikke å flytte...

ja ingen ting nytter...

hvorfor må jeg ha det slik..??

det eneste gale jeg har gjort er å treffe på denne mannen,:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...