Gjest bebba Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Skal lage ordentlig middag i morgen, og har funnet frem noen oppskrifter til lammestek og tilbehør. Noen som har gode tips om dessert? 0 Siter
Dory Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Vet ikke om denne passer etter lammestek da... Men en gang smakte jeg Belle Helene eller noe slikt. Du varmer herm. pærer i ovnen, men en after eight oppå, som emelter litt. Server Is til. Ellers er jo fruktsalat og is alltid godt:) 0 Siter
poke Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Jeg lagde lammestek m/fløtepoteter etc på nyttår og hadde is og varme bjørnebær til dessert. Enkelt og greit! 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Anbefaler en hjemmelagd fruktsalat med råkrem. Bruk epler, appelsiner, pærer, bananer, event. kiwi og hakka nøtter. Råkremen består av halvparten piska kremfløte og eggedosis. Denne desserten er frisk og god etter en kjøttmiddag. Ha det koselig! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Ta frukt (jeg pleier å bruke banan, kiwi og bringebær/bjørnebær), del i biter og legg i ildfast form. Ha over ca ca 200 gram revet hvit sjokolade. Sett i stekeovn under grillelement i 2-3 minutter, til den hvite sjokoladen er lett gyllen og karamellisert. Har du ikke grill, går det også med vanlig overvarme på full guffe. Veldig enkelt og usedvanlig godt! 0 Siter
Gjest lille rosinen Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Fordi jeg har så innmari lyst på ostekake akkurat nå, vil jeg foreslå det. Lagde 1-2-3-ostekake i jula og den funka veldig bra :-) Brukte jordbærgele på toppen. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Fordi jeg har så innmari lyst på ostekake akkurat nå, vil jeg foreslå det. Lagde 1-2-3-ostekake i jula og den funka veldig bra :-) Brukte jordbærgele på toppen. Ostekake er vanvittig godt, men det kan vel bli litt tungt etter en stor kjøttmiddag? 0 Siter
tiliti Skrevet 7. januar 2005 Skrevet 7. januar 2005 Her er det nok noen ideer: http://www.doktoronline.no/section/nosection?action=gotomsg&left=%2Fforum%2F1%2F801.ipg%3Fview%3Dthread%26thread%3D2377706&right=%2Fforum%2Fbin%2Fshow.wa%3Fmsgid%3D2380075 Og så legger jeg til pana cotta: http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&state=recept&id=3318 Jeg serverte det med hvitvinskokte fersken til. Eller noe som noen en gang kalte kapteinens drøm: 2 skiver ananas, krem, rosiner, valnøtter og raspet sjokolade over. 0 Siter
Dory Skrevet 8. januar 2005 Skrevet 8. januar 2005 Jeg lagde lammestek m/fløtepoteter etc på nyttår og hadde is og varme bjørnebær til dessert. Enkelt og greit! Hmm, varme bjørnebær.. Takk for tipset! Det er så utrolig godt det.. Hmmm! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. januar 2005 Skrevet 8. januar 2005 http://forum.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=2324897 0 Siter
amber sun Skrevet 8. januar 2005 Skrevet 8. januar 2005 Mariaflyflys oppskrift er virkelig verdt å lage! Den er kjempebra. *sikle* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.