nick Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Noen som føler seg kallet? Jeg skal lage en pizza i form med masse kjøttdeig, bacon og ost, men det er også alt jeg vet. Alle oppskrifter jeg finner dreier seg om tynne pinglepizzaer med oliven og annen unødvendig stasj. Noen som har en basic oppskrift med tips til ikke alt for avansert fyll? Størrelsesmessig medium. Og så skal jeg slutte å love sånt som jeg egentlig ikke kan holde. 0 Siter
Gjest zal Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Bunn: 4 dl vann 1 pk tørrgjær litt salt litt olje mel til det blir en fin deig Dette blir passe deig til et stekebrett, eller hvordan jeg skal forklare det... Til fyll bruker jeg bare vanlig pose med kjøttdeigsaus/spaghettisaus og har oppi kjøttdeig og det man måtte ønske. Så er det godt å blande oppi en pose med tacosaus. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Vi lagde pizza i helga, tjukk bunn og masse fyll. Bunn: 1/2 pk tørrgjær 1/2 ts salt 1/2 dl matolje 4 dl lunkent vann Hvetemel til en passe deig Rør sammen og la gjerne stå og heve en liten halvtime. Kjevlet så ut til den dekket en bakeplate fra stekeovnen. Smurte på et godt lag tomatpure (en av de som skulle spise tåler ikke løk så vi kunne ikke bruke pizzasaus)og hadde på pepper og basilikum, ha gjerne på oregano og hvitløk også. Så 800 g stekt kjøttdeig, en boks maiskorn, litt stekt sopp og så hvitost på toppen. 200 grader i 20-25 min. Nammis! 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Vi lagde pizza i helga, tjukk bunn og masse fyll. Bunn: 1/2 pk tørrgjær 1/2 ts salt 1/2 dl matolje 4 dl lunkent vann Hvetemel til en passe deig Rør sammen og la gjerne stå og heve en liten halvtime. Kjevlet så ut til den dekket en bakeplate fra stekeovnen. Smurte på et godt lag tomatpure (en av de som skulle spise tåler ikke løk så vi kunne ikke bruke pizzasaus)og hadde på pepper og basilikum, ha gjerne på oregano og hvitløk også. Så 800 g stekt kjøttdeig, en boks maiskorn, litt stekt sopp og så hvitost på toppen. 200 grader i 20-25 min. Nammis! Akkurat det jeg var ute etter! Takk! 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Bunn: 4 dl vann 1 pk tørrgjær litt salt litt olje mel til det blir en fin deig Dette blir passe deig til et stekebrett, eller hvordan jeg skal forklare det... Til fyll bruker jeg bare vanlig pose med kjøttdeigsaus/spaghettisaus og har oppi kjøttdeig og det man måtte ønske. Så er det godt å blande oppi en pose med tacosaus. Tacosaus! Det skal jeg sjekke om de har. Pizzasaus er det dårlig med. Dere minner meg om mora mi; "mel til det passer". Det er gresk for oss i grandiosagenerasjonen. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Ett tips:bruk litt bakepulver i deigen for å få tykkere bunn. 0 Siter
annegunn Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Denne oppskriften brukte vi før: 500 g hvetemel (7-8 dl) 1 pk tørrgjær 1 ts salt 3 dl lunket vann 2 ss ojle Heves til dobbel størrelse og døttes ut i en langpanne. Deretter pastasaus på glass, fyll etter ønske, som for eksempel stekt kjøttdeg og løk og evt andre grønnsaker som mais, sopp og paprika, og ost på toppen. 18-20 min i 200 grader, bunnen skal begynne å bli lysebrun under. Men så fikk jeg pizzastein i bursdagsgave, og gikk over til tynn pinglepizza med olivenolje og annet stæsj. 0 Siter
Gjest pizzasaus Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Tacosaus! Det skal jeg sjekke om de har. Pizzasaus er det dårlig med. Dere minner meg om mora mi; "mel til det passer". Det er gresk for oss i grandiosagenerasjonen. PS Pizzasaus er pulverpakke som du må blande ut i vann .... alle kolonialbutikker har dette 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Ett tips:bruk litt bakepulver i deigen for å få tykkere bunn. Litt? 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 PS Pizzasaus er pulverpakke som du må blande ut i vann .... alle kolonialbutikker har dette Finnes ikke her i landet. 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Bunn: 4 dl vann 1 pk tørrgjær litt salt litt olje mel til det blir en fin deig Dette blir passe deig til et stekebrett, eller hvordan jeg skal forklare det... Til fyll bruker jeg bare vanlig pose med kjøttdeigsaus/spaghettisaus og har oppi kjøttdeig og det man måtte ønske. Så er det godt å blande oppi en pose med tacosaus. Ok, jeg har et glass med pizzasaus og et med tacosaus. Skal jeg ta litt av hvert eller bare taco? 0 Siter
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Tacosaus! Det skal jeg sjekke om de har. Pizzasaus er det dårlig med. Dere minner meg om mora mi; "mel til det passer". Det er gresk for oss i grandiosagenerasjonen. Skal du ha det med teskje da nick :-) Passe med mel, er etter min smak litt klissen deig. Da tar du litt mel på fingrene i steden - når du trykker den utover stekeplaten. Da blir det best, så sant du ikke vil ha en veldig mettende og tung bunn. Smør panna, eller bruk bakespray. Så kan du lage den rund, firkantet, eller hva du nå enn vil. Husk bare å dyppe fingrene i mel lillegutt :-) så går det så det suser. Bare et tips. 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Denne oppskriften brukte vi før: 500 g hvetemel (7-8 dl) 1 pk tørrgjær 1 ts salt 3 dl lunket vann 2 ss ojle Heves til dobbel størrelse og døttes ut i en langpanne. Deretter pastasaus på glass, fyll etter ønske, som for eksempel stekt kjøttdeg og løk og evt andre grønnsaker som mais, sopp og paprika, og ost på toppen. 18-20 min i 200 grader, bunnen skal begynne å bli lysebrun under. Men så fikk jeg pizzastein i bursdagsgave, og gikk over til tynn pinglepizza med olivenolje og annet stæsj. Skal jeg smøre langpanna med smør og ha i deigen direkte, eller bør jeg bruke papir? 0 Siter
annegunn Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Skal jeg smøre langpanna med smør og ha i deigen direkte, eller bør jeg bruke papir? Jeg bruker bakepapir, ikke noe fett. 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Skal du ha det med teskje da nick :-) Passe med mel, er etter min smak litt klissen deig. Da tar du litt mel på fingrene i steden - når du trykker den utover stekeplaten. Da blir det best, så sant du ikke vil ha en veldig mettende og tung bunn. Smør panna, eller bruk bakespray. Så kan du lage den rund, firkantet, eller hva du nå enn vil. Husk bare å dyppe fingrene i mel lillegutt :-) så går det så det suser. Bare et tips. Teskje er nok best! Takk! 0 Siter
nick Skrevet 24. januar 2005 Forfatter Skrevet 24. januar 2005 Vi lagde pizza i helga, tjukk bunn og masse fyll. Bunn: 1/2 pk tørrgjær 1/2 ts salt 1/2 dl matolje 4 dl lunkent vann Hvetemel til en passe deig Rør sammen og la gjerne stå og heve en liten halvtime. Kjevlet så ut til den dekket en bakeplate fra stekeovnen. Smurte på et godt lag tomatpure (en av de som skulle spise tåler ikke løk så vi kunne ikke bruke pizzasaus)og hadde på pepper og basilikum, ha gjerne på oregano og hvitløk også. Så 800 g stekt kjøttdeig, en boks maiskorn, litt stekt sopp og så hvitost på toppen. 200 grader i 20-25 min. Nammis! Det får bli instant yeast og Emmertal ost i stedet, men det går sikkert bra. 0 Siter
serendipity Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Finnes ikke her i landet. Ikke i Sverige har de sånt vet jeg.. 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Forslag til pizzafyll: (Ser du har fått så mange forslag på deig) 400 gram kjøttdeig En boks grovhakkede tomater Mais Ha i sopp om ønskelig Enkel og GOD fyll Ble sulten nå.. 0 Siter
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Ett tips:bruk litt bakepulver i deigen for å få tykkere bunn. Bakepulver i pizzadeig? Nei, det er tull. 0 Siter
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Skrevet 24. januar 2005 Jeg bruker bakepapir, ikke noe fett. Ikke for å overkjøre deg altså, men da må han kjevle deigen på benken først, og jeg tror ikke han er av typen til det :-) Jeg syntes jeg ser nick står der å banner å sverter med deigen og bakepapiret om hverandre. Inni hverandre osv. Hehe 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.