Gå til innhold

Vil ikke gå på do


Nuka

Anbefalte innlegg

Jeg har lagt inn dette spørsmålet tidligere og har fått svar fra hva jeg oppfatter som andre brukere av nettstedet. Det har vært bra det, men ønsker også svar fra en av doktoronlines fagpersoner. Så til problemet:

Vi har en sønn på 5 1/2 år som ikke vil gå på do, verken tisse eller bæsje.Da han var 2 1/2 år fikk han god kontroll, men han måtte få på seg bleie da han ikke ville gå på do. Han tisser til vanlig i et bidet hjemme, når han er i barnehagen får han på seg bleie. Dette foregår på en egen do, slik at de andre barna ikke skal se det.Siste året har vi fått hjelp av to pedagoger fra et senter som heter Midt i mellom. Her har vi fått mange gode råd og tips om fremdrift, men vi har nå gitt opp dette tilbudet da det ikke fører oss noen vei videre. Vår sønn var aldri med på disse møtene, og vi tror vi nå må prøve noe nytt, der han kan være med.Vår sønn er ellers en aktiv og frisk 5 åring, han er svært populær i barnehagen og har ingen andre rare vaner. Vi føler nå vi har litt dårlig tid da han skal begynne på skolen til høsten. Håper derfor du har noen gode tips på hva vi bør gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...