Freya Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 I et anfall av kjedsomhet og det faktum at vi har veldig mye egg til overs, tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage hvitløksmajones fra bunn. Det sto 2 eggeplommer og 2,5 dl olivenolje i oppskriften, og det gikk jo fint det. Helt til jeg skulle smake på. Uff, for en ekkel ettersmak det ble på den majonesen! Noen som vet hvordan jeg får den bort? Ellers må jeg nok bare hive hele greia. (Prøvde med litt chilisaus, noe som var godt helt til ettersmaken slo til igjen) 0 Siter
Osiris Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Antar du gjorde samme feil som meg og lagde den med extra vergine olivenolje? ) Den smaken kan ikke endres, og den er ikke god. Prøv med solsikkeolje eller lys rapsolje neste gang.Kaldpresset grønn rapsolje har for mye smak. 0 Siter
Freya Skrevet 7. februar 2005 Forfatter Skrevet 7. februar 2005 Antar du gjorde samme feil som meg og lagde den med extra vergine olivenolje? ) Den smaken kan ikke endres, og den er ikke god. Prøv med solsikkeolje eller lys rapsolje neste gang.Kaldpresset grønn rapsolje har for mye smak. Det var vanlig mills olivenolje fra sånn grønn plastflaske. Ser for meg at det hadde blitt bedre med en litt mer smaksnøytral olje ja. Urk... Ble litt kvalm, nesten. Anbefaler du rapsolje, eller kan man bruke vanlig soyaolje? 0 Siter
Gjest malun Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Som du har fått svar på, er det bedre med en mer nøytral olje. Men du kan jo alltids stappe oppi litt hvitløk og la det være aioli. 0 Siter
Lurveline Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Det var vanlig mills olivenolje fra sånn grønn plastflaske. Ser for meg at det hadde blitt bedre med en litt mer smaksnøytral olje ja. Urk... Ble litt kvalm, nesten. Anbefaler du rapsolje, eller kan man bruke vanlig soyaolje? Vanlig soyaolje går fint. 0 Siter
Osiris Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Det var vanlig mills olivenolje fra sånn grønn plastflaske. Ser for meg at det hadde blitt bedre med en litt mer smaksnøytral olje ja. Urk... Ble litt kvalm, nesten. Anbefaler du rapsolje, eller kan man bruke vanlig soyaolje? Soyaolje går helt fint 0 Siter
Zarine Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Å fysj og æsj! Ikkje rart at det vart fæl smak på majonesen når du lagde den med olivenolje! Det var da ei dum oppskrift! Det har eg gjort ein gong også og gjer det aldri meir. Neste gong må du bruke nøytral olje. Da blir det sikkert bra :-) 0 Siter
Freya Skrevet 7. februar 2005 Forfatter Skrevet 7. februar 2005 Som du har fått svar på, er det bedre med en mer nøytral olje. Men du kan jo alltids stappe oppi litt hvitløk og la det være aioli. Det var jo aioli... 0 Siter
Freya Skrevet 7. februar 2005 Forfatter Skrevet 7. februar 2005 Å fysj og æsj! Ikkje rart at det vart fæl smak på majonesen når du lagde den med olivenolje! Det var da ei dum oppskrift! Det har eg gjort ein gong også og gjer det aldri meir. Neste gong må du bruke nøytral olje. Da blir det sikkert bra :-) Jepp, skal prøve det neste gang! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Det var jo aioli... *klasker meg i panna* Beklager, jeg leste ikke innlegget godt nok. 0 Siter
Freya Skrevet 7. februar 2005 Forfatter Skrevet 7. februar 2005 *klasker meg i panna* Beklager, jeg leste ikke innlegget godt nok. Ha med deg øya, jente! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 7. februar 2005 Skrevet 7. februar 2005 Ha med deg øya, jente! *legger meg flat og piper* 0 Siter
Freya Skrevet 7. februar 2005 Forfatter Skrevet 7. februar 2005 *legger meg flat og piper* Du er tilgitt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.