noami Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Ok, skaffet oss ny komfyr (brukt men kun 3 år gammel og ser veldig bra og fin ut ) - varmluftsovn, så nå lurer jeg på; hvordan skal varmluftsovn brukes? Skal visst være litt lavere temp + kortere tid enn oppgitt på oppskrifter....noen tommefingerregler her eller er det bare å prøve seg frem? Og dere som har varmluftsovn, foretrekkes dette fremfor vanlig ovn funksjonen? Hvorfor isåfall? (min hadde iallefall mulighet for både varmluft + vanlig, antar det er vanlig?) 0 Siter
Åsemor Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Jeg bruker aldri varmluftsfunksjonen, rett og slett fordi den bråker. Har hørt at den er mest genial når man baker, da kan man ha to brett med boller f.eks. Jeg baker aldri boller. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Bruker det så godt som aldri. Men jeg bruker tine-funksjonen på ovnen relativt ofte. 0 Siter
amber sun Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Jeg bruker bare den vanlige, selv om det er varmluft på den. Ikke vet jeg om noen flott fordeler med varmluften. Og dessuten manglet den bruksanvisning da vi flyttet hit, så jeg aner ikke hvordan den brukes engang. Vanlig stekeovn holder lenge. 0 Siter
....AV Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Jeg bruker bare varmluft til alt unntatt kaker (sjokoladekake, sukkerbrød osv., de faller sammen med varmluft). Det går fortere og jeg har ikke oppdaget noen ulemper med det. 0 Siter
Gjest lissemor Skrevet 8. februar 2005 Skrevet 8. februar 2005 Varmluftsovn gir jevn varme i hele ovnen,og du kan steke på alle riller. Jeg steker alt på varmluft,syns det er helt topp.Bruker ca 20 grader svakere varme. 0 Siter
noami Skrevet 8. februar 2005 Forfatter Skrevet 8. februar 2005 Jeg bruker bare varmluft til alt unntatt kaker (sjokoladekake, sukkerbrød osv., de faller sammen med varmluft). Det går fortere og jeg har ikke oppdaget noen ulemper med det. Aha....testa med muffins isted, de ble litt flate ja... 0 Siter
noami Skrevet 8. februar 2005 Forfatter Skrevet 8. februar 2005 Jeg bruker aldri varmluftsfunksjonen, rett og slett fordi den bråker. Har hørt at den er mest genial når man baker, da kan man ha to brett med boller f.eks. Jeg baker aldri boller. På den nye ovnen min er det en egen funksjon for å steke flere brett...som altså er forskjellig fra varmluftsfunksjonen visstnok..hm. Må teste endel 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.