Åsemor Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Hvis jeg lager en kringle i dag, og vil fryse den ned... Bør jeg da kanskje vente med å ta på melis til jeg tiner den og skal spise den igjen? Eller er det helt greit å ta på melis på hele i dag og fryse ned med melisen på? Hvis jeg lager sånne kanel-snurrer, syns dere da at jeg bør ha på perlesukker på toppen, eller er det helt kurant å ha melis på de og? Syns dere rosiner gjør seg i kringle og kanel-snurrer, eller er det bare boller man kan ha rosiner i? 0 Siter
Gjest tottlå Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Fryse uten melis!! Kanelsnurrer, regner jeg med er det samme som kanel i svingene??? Da må du ha rosiner i, ja, og melis på toppen....mmmmm *slikker meg rundt munnen* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Nam! Fyller fryseren klar til barselbesøk? 0 Siter
Åsemor Skrevet 14. februar 2005 Forfatter Skrevet 14. februar 2005 Nam! Fyller fryseren klar til barselbesøk? Tja. Enten det, eller lager proviant til de neste ukene som jeg bare sitter her på ræva med litt for lite å gjøre. 0 Siter
citoyen Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Kanelsnurrer? Det heter skillingsboller! Østlendinger... De skal forøvrig ha perlesukker, ikke melis, og de skal ikke ha rosiner. Nemlig. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Fryses uten melis. Det blir klissete når du tiner det opp igjen. Tines og ha melis (eller glasur) oppå etter at det er tint. 0 Siter
Gjest ikke det samme Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Kanelsnurrer? Det heter skillingsboller! Østlendinger... De skal forøvrig ha perlesukker, ikke melis, og de skal ikke ha rosiner. Nemlig. Kanelsnurrer / kanelbullar er da mye mindre og helt annerledes enn skillingsboller. 0 Siter
Åsemor Skrevet 14. februar 2005 Forfatter Skrevet 14. februar 2005 Kanelsnurrer? Det heter skillingsboller! Østlendinger... De skal forøvrig ha perlesukker, ikke melis, og de skal ikke ha rosiner. Nemlig. Nå har jeg laget 27 skillingsboller med perlesukker både inni og på toppen, og uten melis og uten rosiner. Rosinene spiste jeg opp mens deigen hevet... De ble fantastisk gode, selv om det stod på pakka (jada, det var ferdig-pakke) at de skulle steke i 10 minutter så var de svidd etter 6-7 minutter. Men det gikk jo bra altså, det var kjempegodt. Grunnen til at jeg skrev kanel-snurrer er at jeg ikke klarte å komme på ordet skillingsboller. Tror nok ikke disse skal spares til noe barselbesøk nei. 0 Siter
Åsemor Skrevet 14. februar 2005 Forfatter Skrevet 14. februar 2005 Fryses uten melis. Det blir klissete når du tiner det opp igjen. Tines og ha melis (eller glasur) oppå etter at det er tint. Det blei verken kringle eller melis i dag gitt. 0 Siter
Champagne Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Melis etter tining, rosiner er bollenes venn, da de ikke har så mye annet å by på 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 14. februar 2005 Skrevet 14. februar 2005 Kanelsnurrer? Det heter skillingsboller! Østlendinger... De skal forøvrig ha perlesukker, ikke melis, og de skal ikke ha rosiner. Nemlig. Er østlending - og ja - det heter skillingsboller. Skal ikke ha rosiner, men melis med litt sitron i oppå. Ikke perlesukker ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.