Gå til innhold

skillingsboller m/gult (haster!!!)


Anbefalte innlegg

Gjest noen som vet?
Skrevet

Når det gjelder skillingsboller med eggekrem oppå.....er det noen som vet om man skal steke bollene med det gule på eller om man bare skal ta det på etter at de er stekt?

Skrevet

Det skal oppi før du steker tror jeg.

Sånn gjorde iallefall dama på go-morgen norge det her om dagen.

Gjest Persille
Skrevet

Kommer an på, jeg synes det er best å ha på vaniljekrem etter de er stekt - da er den bedre og ikke med sånn ekkel snerk :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...