Gjest kroppogsjel Skrevet 10. mars 2005 Skrevet 10. mars 2005 Har lovet Maja rislapper i morgen. Koker grøten nå. Må jeg vente til grøten er helt kald før jeg putter oppi de andre ingrediensene? Har aldri laget rislapper før..... 0 Siter
Gjest Timari Skrevet 10. mars 2005 Skrevet 10. mars 2005 nå er det lenge siden jeg har laget rislapper, men jeg tror nok du gjør best i å vente til grøten er kald for at de andre ingrediensene skal blande seg godt sammen. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 10. mars 2005 Skrevet 10. mars 2005 Har best erfaring med å bruke kald risgrøt ja. Med varm risgrøt kan man raskt få litt feil konsistens, er jeg redd - at den ser fin ut når den er nyblandet; men stivner mer og mer etterhvert som røren kjøler seg ned... 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 10. mars 2005 Skrevet 10. mars 2005 nå er det lenge siden jeg har laget rislapper, men jeg tror nok du gjør best i å vente til grøten er kald for at de andre ingrediensene skal blande seg godt sammen. Takker! 0 Siter
Gjest Huske tilbake Skrevet 10. mars 2005 Skrevet 10. mars 2005 Du må nok det. Men fy f.. så godt det var da vi var små! 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 12. mars 2005 Skrevet 12. mars 2005 Du må nok det. Men fy f.. så godt det var da vi var små! Jeg hadde ikke spist det før, men måtte jo smake på de jeg hadde laget til ungene. Ikke rart de har bedt meg lage det (fått hos venninne før). Det er jo kjempegodt. Neste gang lager jeg dobbel porsjon grøt!!! 0 Siter
Gjest Huske tilbake Skrevet 12. mars 2005 Skrevet 12. mars 2005 Jeg hadde ikke spist det før, men måtte jo smake på de jeg hadde laget til ungene. Ikke rart de har bedt meg lage det (fått hos venninne før). Det er jo kjempegodt. Neste gang lager jeg dobbel porsjon grøt!!! Jeg må også lage snart. Det har jeg ikke spist siden jeg var liten! Så godt at! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.