Gå til innhold

Haster - ang oppskrift


Anbefalte innlegg

camilla1234
Skrevet

Tenkte å lage kanelkake. Men er tom for sukker... kan jeg bruke melis? Hvis jeg kan, skal jeg bruke mindre da? Halvparten??

Gjest Aina E
Skrevet

Melis er jo pulverisert sukker, så jeg vil tippe det går for det samme...?

Ikke mål i dl siden det ikke har samme tetthet, men med vekt, for da blir det samme forhold, i og med at sukker veier det samme, uansett om det er i biter, strø, eller melis...

Jeg ville gjort det sånn i alle fall, men garanterer ikke at det funker.

Skrevet

Hadde kjøpt sukker, eller lånt av naboen. ; )

camilla1234
Skrevet

Tar sjangsen med halvparten melis... har evt perlesukker.

Har verken butikk eller nabo som er hjemme i nærheten. Sånn er det å bo på landet...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...