Cumbria Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Hjelp meg med ideer! Skal lage middag til 2, der hovedingrediensen er fersk kyllingfilet... Takk for tiden din ) 0 Siter
Gjest ylij Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Hvorfor kjøper du inn noe du ikke vet hvordan du skal tilberede? Er det ikke bedre å handle inn noe du vet du kan lage da? Sånn at kan handle inn de andre ingrediensene samtidig? Tandoori chikcken er godt. 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Stek filetene 2 minutter på hver side. Så legger du salvie eller estragonblader på, en skive spekeskinke og parmesanost. Stekes 10 minutter på form/fat med lokk, inni ovenen på 200 grader. Tilbehør kan være fersk, nykokt pasta med masse friske urter og en god olivenolje. 0 Siter
camilla1234 Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Hvorfor kjøper du inn noe du ikke vet hvordan du skal tilberede? Er det ikke bedre å handle inn noe du vet du kan lage da? Sånn at kan handle inn de andre ingrediensene samtidig? Tandoori chikcken er godt. Kan jo være kjekt å få noen nye oppskrifter en gang iblant... 0 Siter
Cumbria Skrevet 11. mars 2005 Forfatter Skrevet 11. mars 2005 Hvorfor kjøper du inn noe du ikke vet hvordan du skal tilberede? Er det ikke bedre å handle inn noe du vet du kan lage da? Sånn at kan handle inn de andre ingrediensene samtidig? Tandoori chikcken er godt. Du verden. Jeg HAR kyllingfilet, KAN lage mat, MANGLER ideer. KAN gå i butikken hvis jeg må. Takk for tipset! 0 Siter
Petroline Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Du verden. Jeg HAR kyllingfilet, KAN lage mat, MANGLER ideer. KAN gå i butikken hvis jeg må. Takk for tipset! Så bra. Du er flink:-) Einaste du mangler er ei GOD oppskrift... dar kan eg ikkje hjelpa deg:-) Men Lykke til:-) 0 Siter
favn Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Verdens enkleste kyllingrett: Brun kyllingfiletene hele eller oppskåret i godt smør sammen med salt og pepper. Tilbehør: Basmatiris, kokte/dampede grønnsaker, en god salat med oljedressing og litt revet parmesan, rømme (eller saus hvis du gidder, gjerne på pose fra Knorr, styr unna Toro). 0 Siter
Cumbria Skrevet 11. mars 2005 Forfatter Skrevet 11. mars 2005 Så bra. Du er flink:-) Einaste du mangler er ei GOD oppskrift... dar kan eg ikkje hjelpa deg:-) Men Lykke til:-) ) Takk! 0 Siter
Gemini Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Verdens enkleste kyllingrett: Brun kyllingfiletene hele eller oppskåret i godt smør sammen med salt og pepper. Tilbehør: Basmatiris, kokte/dampede grønnsaker, en god salat med oljedressing og litt revet parmesan, rømme (eller saus hvis du gidder, gjerne på pose fra Knorr, styr unna Toro). Hvorfor er Knorr-poser bedre enn Toro? (Ikke negativ, bare nysgjerrig) 0 Siter
Gjest ravnene Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Verdens enkleste kyllingrett: Brun kyllingfiletene hele eller oppskåret i godt smør sammen med salt og pepper. Tilbehør: Basmatiris, kokte/dampede grønnsaker, en god salat med oljedressing og litt revet parmesan, rømme (eller saus hvis du gidder, gjerne på pose fra Knorr, styr unna Toro). Knorr sine produkter er ikke noe gode. Toro er mye bedre. Var ikke dette litt tamt? Ikke noe krydder? 0 Siter
favn Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Hvorfor er Knorr-poser bedre enn Toro? (Ikke negativ, bare nysgjerrig) Aner ikke. 0 Siter
Gjest et forslag Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Ha den i en form, ta på salt og pepper, mye karri og paprika, noen smørklatter, hell over fløte og legg i noen klatter rømme. Rør litt i sausen underveis, og snu filetene. Kjempegodt! Det blir karrisaus. 0 Siter
favn Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Knorr sine produkter er ikke noe gode. Toro er mye bedre. Var ikke dette litt tamt? Ikke noe krydder? Hehe, spør du meg om du skal krydre maten? 0 Siter
Gemini Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Aner ikke. Trodde du hadde et poeng ang. sukker-innhold, e-stoffer el.lign. jeg :-) Så er det bare smak og behag? 0 Siter
favn Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Trodde du hadde et poeng ang. sukker-innhold, e-stoffer el.lign. jeg :-) Så er det bare smak og behag? Jepp. _Smak_, så kjenner du forskjellen. Se forresten på utvalget også. Dessuten, Knorr finner du faktisk i velassorterte gourmetbutikker (ikke noe _bevis_ i og for seg, men dog...). Hehe, jobber ikke i Knorr, altså. 0 Siter
nyca Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Vi har fått veldig sansen for kyllingfilet som først stekes litt i panna, så snurrer vi bacon skiver rundt, og putter det inn i stekeovnen. Men ris og grønnsaker, kanskje en god saus så blir dette helt supert! Lykke til! 0 Siter
Gjest engel (har med kake, vin, og litt eddik) Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 http://www.aperitif.no/ søk på kylling osv., der er det masse gode idéer lykke til 0 Siter
cathlin Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Kylling med wokede grønnsaker i oystersaus. Og ris. Ligner kylling chop suey. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 11. mars 2005 Skrevet 11. mars 2005 Kok jasminris. Legg ulike grønnsaker i ildfast form. Skjær dem i litt store biter. Vi bruker f.eks. champignon, aubergine, squash, sukkererter og mye paprika. Ha over litt olivenolje, pepper, salt og revet ost. Stek i ovnen på ca 200 grader i ca. 15 min. Del kyllingfiletene i små biter og stek dem i wok (bruk jordnøttolje). Når kyllingen er stekt, har du i et par-tre egg som blandes med kyllingen. Når risen er ferdig haes den over i kylling/eggeblandingen. Ha kikkomansaus over. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.