Gå til innhold

Fått meg en elsker!


Gjest elefantfrøken

Anbefalte innlegg

Gjest elefantfrøken

Etter tilsammen tolv år i to forskjellige lengre forhold, har jeg fått meg en elsker!

Er åtte måneder siden det siste forholdet tok slutt, og jeg nyter singellivet, men savner en MANN innimellom. Møtte en kjekk kar for en måneds tid siden. Kjekk og grei og vi snakker bra sammen, men ikke noe forelskelse. Men å ha en elsker funker bra det gitt. Bare sende en melding når nøden blir stor! Dessuten går vi godt sammen som venner også. Er vel dette som er en pulekompis ;o)

Men hvordan går dette i det lange løp da? Noen med erfaring med dette? Er det dømt at en av oss vil få sterkere følelser for hverandre, eller kan vi fortsette å ha det slik?

Trodde ikke jeg kunne ha sex med noen uten at jeg hadde følelser for ham, men det går bra! Er nok ingen av de som kjenner meg som tror meg om jeg forteller dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

har ikke peiling på hvordan det vil gå med dere to, men kos deg så lenge det varer og så lenge det ikke gjør noen vondt:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest snuska81

Så bra da.. det er så utrolig deilig å ha en å ha sex med uten følelser.. har en slik en jeg å :) vi har den deiligste sexen sammen.. koser oss og er veldig gode venner. men vi har ingen sterke følelser for hverandre.. så jeg syns det bare er artig så lenge det kan vare.. å vi har hatt det sånn i to år snart...:) jeg trives i singellivet, men må jo få dekt behovene mine :)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest iiiiiøi

Min spådom er at det ikke vil fungere....Men ser under her at andre får til et slikt platonisk forhold, så man forundres så lenge man lever. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest litagoa

har ikke peiling på hvordan det vil gå med dere to, men kos deg så lenge det varer og så lenge det ikke gjør noen vondt:-)

Da blir det vel for dumt å fortelle dere at også jeg har en elsker.;-)

Vi møttes for to år siden og har møttes i ny og ne. Jeg har selv et barn alene, og er ikke klar for et fast forhold. Når jeg har fri fra barn, som jeg sjelden har -er det greit å være fri, lissom.

Han jeg "elsker" med har dame og barn, men han vil fortsatt treffe meg. Det er ok for meg, men jeg har også litt bismak, med tanke på hvem han har hjemme. Når vi møtes har vi det helt topp, snakker, spiser og tilbringer natten sammen.

Jeg har fortalt dette til noen ("venner") Kanskje det dummeste jeg har gjort. For de har så mange innvendinger, om at jeg må kutte kontakten ol. Selv er jeg ikke motivert for det. Og det tyder heller ikke på at han er det.

Når vi ikke treffes, har vi kontakt på telefon og sms.

Jeg bare ønsker deg lykke til, du som har "fått deg en elsker". Kos deg! (du er ikke alene)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...