Gå til innhold

Bake hjelp!!!


Gjest den sorte dame

Anbefalte innlegg

Gjest den sorte dame

Skal lage rundstykker til i morgen, men jeg liker de best heeeeelt ferske... Har ikke tid til hele oppskriften i morgen, med heving og alt!

Derfor: Går det an å sette deigen nå og la den heve til i morgen??? Eller blir den for lenge hevet da?

Skal den i tilfelle stå i kjøleskap eller på benk??

Håper noen har peiling, for dewt har ikke jeg!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest den sorte dame

Lag deigen i morgen tidlig, bytt ut gjær med bakepulver så kan du bake ut og steke uten heving.

Kan jeg sette den i kjøleskapet til i morgen da??

Eller blir det ikke bra med sa lang heving??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest den sorte dame

Lag deigen i morgen tidlig, bytt ut gjær med bakepulver så kan du bake ut og steke uten heving.

Bytte ut gjør med bakepulver???

I rundstykker! Blir de ikke veldig søte da a??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gladiol

Ser du får tips om å bruke bakepulver. Resultatet blir mye bedre med gjær.

Lag deigen som vanlig, men med kald væske og la den stå i kjøleskapet til i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...