Gjest gomle Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Jeg prøvde å lage Toro Brownies for en stund siden. Lagde den i en ildfast form, en sånn litt tykk, hvit en. Det ble ikke så vellykket, den ble veldig "våt", og det gikk ikke an å få den ut av formen i det hele tatt, enda jeg hadde smurt godt. Jeg har fått kaken servert borte, og den er knallgod, så jeg tenkte å prøve igjen. Bør jeg bruke en vanlig kakeform? Eller må kaken stå lenger i ovnen enn det som står på pakken? Noen gode råd? 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Bruk en kakeform. Den er mye tynnere enn en ildfast form, og leder varme mye bedre og raskere. Brownies skal ikke være bløt, men litt seig inni. Kanskje du må la den stå i ovnen et par minutter lengre enn anvist på pakken. 0 Siter
Gjest engel 49+ Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 jeg bruker alltid vanlig kakeform. Når det gjelder den kaken, er den veldig 'følsom' for stekelengde. Jeg stikker med en trepinne for å sjekke. Det skal ikke være helt bløtt, men allikevel sitte litt igen på pinnen. Hvis ikke blir den for tørr. Skjønte du hva jeg mente? 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 jeg bruker alltid vanlig kakeform. Når det gjelder den kaken, er den veldig 'følsom' for stekelengde. Jeg stikker med en trepinne for å sjekke. Det skal ikke være helt bløtt, men allikevel sitte litt igen på pinnen. Hvis ikke blir den for tørr. Skjønte du hva jeg mente? Jepp, jeg skal prøve med vanlig kakeform, og sjekke kaken før jeg tar den ut. Tenker det går bedre da :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Kjøp de som er ferdig stekte! Nammmmmm.... 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Kjøp de som er ferdig stekte! Nammmmmm.... De er det vel nøtter i, og det tåler vi ikke.. 0 Siter
Gjest ex-bridget Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Jeg lager denne ofte, men har gått over til stekepapir, istedet for å smøre formen (kakeform), og da ble den enda bedre. Den ble ikke så sprø i kantene. Nam, tror jeg må lage sånn i kveld :-) 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 Jeg lager denne ofte, men har gått over til stekepapir, istedet for å smøre formen (kakeform), og da ble den enda bedre. Den ble ikke så sprø i kantene. Nam, tror jeg må lage sånn i kveld :-) Ja, det var sikkert lurt! Det skal jeg prøve. Skal lage i dag, varm brownies med is til.. Mmmmmm :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 De er det vel nøtter i, og det tåler vi ikke.. I begge typene? Skjønt har man skikkelig nøtteallergi er det vel best å holde seg unna ja. 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 1. april 2005 Skrevet 1. april 2005 I begge typene? Skjønt har man skikkelig nøtteallergi er det vel best å holde seg unna ja. Jeg visste ikke at det fantes to typer, jeg har bare sett en. Da finnes det sikkert en som er uten også :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.