Gjest grønn student Skrevet 2. april 2005 Skrevet 2. april 2005 I dag tenkte jeg å lage finnbiff. Jeg er alene og har ikke fryseboks. Hvordan bør jeg da gjøre det? Lage hele posen og oppbevare resten av kjøttet i kjøleskapet(hvor lenge tåler det å stå?)? eller bør jeg lage alt med en gang og la restmaten stå i kjøleskapet? (hvor lenge kan det stå?) 0 Siter
Sofline Skrevet 2. april 2005 Skrevet 2. april 2005 Rått kjøtt holder seg ikke i mer enn et par dager i kjøleskapet. 0 Siter
Lurveline Skrevet 2. april 2005 Skrevet 2. april 2005 Stek alt og oppbevar rester i kjøleskap 3-4 dager. Det smaker bedre når det har stått;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.