Gå til innhold

Finnbiff


Gjest grønn student

Anbefalte innlegg

Gjest grønn student
Skrevet

I dag tenkte jeg å lage finnbiff. Jeg er alene og har ikke fryseboks. Hvordan bør jeg da gjøre det? Lage hele posen og oppbevare resten av kjøttet i kjøleskapet(hvor lenge tåler det å stå?)? eller bør jeg lage alt med en gang og la restmaten stå i kjøleskapet? (hvor lenge kan det stå?)

Fortsetter under...

Skrevet

Rått kjøtt holder seg ikke i mer enn et par dager i kjøleskapet.

Skrevet

Stek alt og oppbevar rester i kjøleskap 3-4 dager.

Det smaker bedre når det har stått;o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...