noami Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 Kjøpte en serranoskinke på impuls, hvordan oppbevarer jeg den best mulig etter at den er åpnet (vakumpakket)? I kjøleskap, i plastpose, folie, alufolie? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sheba Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 http://www.laksogvilt.no/nyheter.asp?recno=192 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 I et håndkle! Pakk den inn i et kjøkkenhåndkle, og la den ligge kaldt i kjøleskapet. Sånn har i alle fall mine foreldre alltid oppbevart spekeskinkene sine. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Line Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 http://www.laksogvilt.no/nyheter.asp?recno=192 Hmm... det var sikkert derfor foreldrene til eksen hadde spekeskinka si hengende i et putevar på utsida av loftsvinduet! ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 5. april 2005 Forfatter Del Skrevet 5. april 2005 I et håndkle! Pakk den inn i et kjøkkenhåndkle, og la den ligge kaldt i kjøleskapet. Sånn har i alle fall mine foreldre alltid oppbevart spekeskinkene sine. Hmhm..så...eh... om jeg kombinerer begges råd.... først alu så kjøkkenhåndkle? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 Hmm... det var sikkert derfor foreldrene til eksen hadde spekeskinka si hengende i et putevar på utsida av loftsvinduet! ;o) Det gjorde foreldrene mine også. Eller det var ikke virkelig et putevar da... :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Genco Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 Hvis du har kjøpt vakuumpakket serrano fungerer det fint å pakke det i stort sett hva som helst bare den ikke blir tørr. Det er vel bare 100g eller noe sånt og når man har sånt godteri liggende er det spist opp lenge før det blir dårlig. Det viktigste for opplevelsen er å la den få romtemperatur før du spiser. Det er MYE bedre enn kjøleskapstemperatur 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tittin@ Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 Det gjorde foreldrene mine også. Eller det var ikke virkelig et putevar da... :-) Vil tro det var en skinkepose... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 5. april 2005 Del Skrevet 5. april 2005 Vil tro det var en skinkepose... Var nok det, en lerretspose av noe slag i alle fall. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 6. april 2005 Del Skrevet 6. april 2005 Var nok det, en lerretspose av noe slag i alle fall. Slik var det her også - lerretspose rundt og hengende etter en krok! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 6. april 2005 Forfatter Del Skrevet 6. april 2005 Hvis du har kjøpt vakuumpakket serrano fungerer det fint å pakke det i stort sett hva som helst bare den ikke blir tørr. Det er vel bare 100g eller noe sånt og når man har sånt godteri liggende er det spist opp lenge før det blir dårlig. Det viktigste for opplevelsen er å la den få romtemperatur før du spiser. Det er MYE bedre enn kjøleskapstemperatur Takker for tipset om romtemp... det var ikke sånn oppskåret skinke, var en hel liten beinfri skinke på nesten 1 kg 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 6. april 2005 Del Skrevet 6. april 2005 Oppbevar den i et gammelt putevar. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.