Gjest Bare meg......tamtitam.. Skrevet 6. april 2005 Skrevet 6. april 2005 Skulle spørre om dette i tillegg i forrige innlegg..men glemte d self.. Bare lurte på om noen har en helt enkel oppskrift på pannekaker? Jeg bruker å lage, men har glemt alt..HELT! Hehe.. Alt jeg husker er at d skulle være 5 dl melk... Vi er to stk og en ett-åring.. Klem. 0 Siter
Freya Skrevet 6. april 2005 Skrevet 6. april 2005 Jeg har ingen fast oppskrift, bare tar en dæsj her og en dæsj der, liksom... Starter med 2-3 egg, litt sukker, visper dette løst sammen. Heller oppi melk til det er passe mengde, visper litt. Tar i mel til røra blir passe tjukk. Hvis du synes mengden er for liten, kan du ha i mer melk og fylle etter med mel til det blir bra. Avslutter med 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker, en dæsj med fett (olje, smeltet margarin, flytende margarin eller hva du har). Voila. 0 Siter
sheba Skrevet 6. april 2005 Skrevet 6. april 2005 Jeg har ingen fast oppskrift, bare tar en dæsj her og en dæsj der, liksom... Starter med 2-3 egg, litt sukker, visper dette løst sammen. Heller oppi melk til det er passe mengde, visper litt. Tar i mel til røra blir passe tjukk. Hvis du synes mengden er for liten, kan du ha i mer melk og fylle etter med mel til det blir bra. Avslutter med 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker, en dæsj med fett (olje, smeltet margarin, flytende margarin eller hva du har). Voila. gjør det samme her, litt viktigere med vaffeloppskrift:-) pannekaker kan liksom "mikses"! 0 Siter
Freya Skrevet 6. april 2005 Skrevet 6. april 2005 gjør det samme her, litt viktigere med vaffeloppskrift:-) pannekaker kan liksom "mikses"! Bruker den samme oppskriften til vafler jeg, bare med litt mer sukker! 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Jeg har ingen fast oppskrift, bare tar en dæsj her og en dæsj der, liksom... Starter med 2-3 egg, litt sukker, visper dette løst sammen. Heller oppi melk til det er passe mengde, visper litt. Tar i mel til røra blir passe tjukk. Hvis du synes mengden er for liten, kan du ha i mer melk og fylle etter med mel til det blir bra. Avslutter med 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker, en dæsj med fett (olje, smeltet margarin, flytende margarin eller hva du har). Voila. Jøss, bruker du bakepulver i pannekaker? Jeg har kun egg, sukker, melk og mel. Bakepulver, vaniljesukker og fett bruker jeg å tilsette dette for å få vaffelrøre. 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Til 3 holder det med 2 egg, 5-6 dl melk, en ts salt, 2 ts sukker og så hvetemel til en passe tykk røre. La den stå en liten halvtime og svelle før du steker dem. 0 Siter
morsan Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Jøss, bruker du bakepulver i pannekaker? Jeg har kun egg, sukker, melk og mel. Bakepulver, vaniljesukker og fett bruker jeg å tilsette dette for å få vaffelrøre. Ditto! Jeg trodde først hun beskrev vafler jeg! ;-) 0 Siter
Lurveline Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Jeg har ingen fast oppskrift, bare tar en dæsj her og en dæsj der, liksom... Starter med 2-3 egg, litt sukker, visper dette løst sammen. Heller oppi melk til det er passe mengde, visper litt. Tar i mel til røra blir passe tjukk. Hvis du synes mengden er for liten, kan du ha i mer melk og fylle etter med mel til det blir bra. Avslutter med 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker, en dæsj med fett (olje, smeltet margarin, flytende margarin eller hva du har). Voila. Ikke bakepulver vel? Og pliiiis! Ikke olje i pannekake-/vafelrøra da;o) Og så er det lurt å ta i eggene til slutt, for da unngår man at pannekakene/vaflene blir seige. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Jeg har ingen fast oppskrift, bare tar en dæsj her og en dæsj der, liksom... Starter med 2-3 egg, litt sukker, visper dette løst sammen. Heller oppi melk til det er passe mengde, visper litt. Tar i mel til røra blir passe tjukk. Hvis du synes mengden er for liten, kan du ha i mer melk og fylle etter med mel til det blir bra. Avslutter med 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker, en dæsj med fett (olje, smeltet margarin, flytende margarin eller hva du har). Voila. Det skal bare være mel, melk, egg, salt og smør i pannekakerøra ) 0 Siter
flisa Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Spør mr.Kahn - han lager verdens BESTE pannekaker! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Spør mr.Kahn - han lager verdens BESTE pannekaker! Be ham komme med oppskriften! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Til 3 holder det med 2 egg, 5-6 dl melk, en ts salt, 2 ts sukker og så hvetemel til en passe tykk røre. La den stå en liten halvtime og svelle før du steker dem. Har skrevet det ned. Høres så godt ut med pannekaker i dag! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Til 3 holder det med 2 egg, 5-6 dl melk, en ts salt, 2 ts sukker og så hvetemel til en passe tykk røre. La den stå en liten halvtime og svelle før du steker dem. Skal det ikke smør i? 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Skal det ikke smør i? Du bruker fett i panna når du steker. Det er nok, trekker inn i kaka uansett. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Du bruker fett i panna når du steker. Det er nok, trekker inn i kaka uansett. Så er det kanskje panna det er noe galt med; pannekakene henger alltid fast!? Og det blir få runde pannekaker... (de blir litt ødelagt, men smaker jo godt!) 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Så er det kanskje panna det er noe galt med; pannekakene henger alltid fast!? Og det blir få runde pannekaker... (de blir litt ødelagt, men smaker jo godt!) Da har du kanskje ikke nok mel i? Kanskje for lite egg? Men det er klart, det kan være panna det er noe galt med. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Da har du kanskje ikke nok mel i? Kanskje for lite egg? Men det er klart, det kan være panna det er noe galt med. Jeg får se hvordan det går neste gang jeg lager. 0 Siter
Gemini Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Så er det kanskje panna det er noe galt med; pannekakene henger alltid fast!? Og det blir få runde pannekaker... (de blir litt ødelagt, men smaker jo godt!) Kjøp en ny teflon/titan-panne, så blir det bra pannekaker. Nedslitt teflonbelegg er håpløst i alle fall, da blir det som du beskriver. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Kjøp en ny teflon/titan-panne, så blir det bra pannekaker. Nedslitt teflonbelegg er håpløst i alle fall, da blir det som du beskriver. Vi har ikke teflonpanne, men en vanlig stekepanne med litt høye kanter. Den er ikke god til å steke noe i! Så vi burde kjøpt en ny, for jeg er lei av at den er så umulig. 0 Siter
Gemini Skrevet 7. april 2005 Skrevet 7. april 2005 Vi har ikke teflonpanne, men en vanlig stekepanne med litt høye kanter. Den er ikke god til å steke noe i! Så vi burde kjøpt en ny, for jeg er lei av at den er så umulig. Til pannekaker må du ha panne uten altfor høye kanter. Og teflon eller aller helst titan (den holder lenger enn teflon, begge er slipp-belegg). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.