Gå til innhold

Smelte sjokolade i vannbad?? Haster


Spirello

Anbefalte innlegg

Det tar jo en evighet.. har masse sjokolade jeg skal smelte og, kan jeg smelte det rett i kjelen? Hva er forskjellen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du micro kan du gjøre det der ...

Det hadde jeg ikke tenkt på! *klaske panne* Takk takk, hva skulle jeg gjort uten ekstra hjerner på DOL? ; )

Ha en fin kveld..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du micro kan du gjøre det der ...

Det anbefalles ikke! Sjokoladen ble brent... helt svart i bunnen i bollen, en jævlig svidd lukt i hele leiligheten, og gubben ble sendt ut til å kjøpe ny sjokolade! ; )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

serendipity

Du må IKKE smelte den i vannbad, alt annet er alt for varmt!! Med unntak av micro, man da må du ha tiningsfunksjon. ikke vanlig styrke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest røre i det litt

Det anbefalles ikke! Sjokoladen ble brent... helt svart i bunnen i bollen, en jævlig svidd lukt i hele leiligheten, og gubben ble sendt ut til å kjøpe ny sjokolade! ; )

Neida, du må bare røre i det av og til :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du må IKKE smelte den i vannbad, alt annet er alt for varmt!! Med unntak av micro, man da må du ha tiningsfunksjon. ikke vanlig styrke.

Må IKKE smelte den i vannbad, alt annet er for varmt? Skjønner ikke hva du mener...

Ble ikke smeltet i vannbad, men det ble nydelige sjokoladefondanter! MMMMMMMMM..... : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må IKKE smelte den i vannbad, alt annet er for varmt? Skjønner ikke hva du mener...

Ble ikke smeltet i vannbad, men det ble nydelige sjokoladefondanter! MMMMMMMMM..... : )

Serendipity er ikke helt på nett for tiden så jeg tipper hun har slengt med en IKKE som ikke skal være med. :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til neste gang - to muligheter:

1. Smelt i vannbad, legg da sjokoladen i -tynn- plastskål eller annet laget av svært tynt materiale som leder varme godt. Ha oppi stor bolle e.l. med nykokt vann fra vannkoker. Skift vann etter 10 minutter.

2. Hell litt vann oppi en kjele, ha oppi sjokoladen i små biter og rør rundt med gaffel eller lignende til sjokoladen er smeltet.

Tas ut med slikkepott.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Serendipity er ikke helt på nett for tiden så jeg tipper hun har slengt med en IKKE som ikke skal være med. :o)

DEN SÅ JEG !!!! *grrrrr*

Men ok, Lillemus, jeg legger meg langflat, du har helt rett. Jeg er slett IKKE helt på nett for tiden ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må IKKE smelte den i vannbad, alt annet er for varmt? Skjønner ikke hva du mener...

Ble ikke smeltet i vannbad, men det ble nydelige sjokoladefondanter! MMMMMMMMM..... : )

Det skulle står" Du må ikke smelte den i ANNET enn vannbad. Jeg glemte å skrrive annet.. Nå skal skal jeg slutte å gi råd på DOL på en stund før mine skrivefeil ender i katastrofer!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

DEN SÅ JEG !!!! *grrrrr*

Men ok, Lillemus, jeg legger meg langflat, du har helt rett. Jeg er slett IKKE helt på nett for tiden ;-)

*Klem*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det skulle står" Du må ikke smelte den i ANNET enn vannbad. Jeg glemte å skrrive annet.. Nå skal skal jeg slutte å gi råd på DOL på en stund før mine skrivefeil ender i katastrofer!!!!

Hehe... den er grei! Kan trøste deg med at jeg vet hvordan du har det, og at det blir bedre etterhvert.. I starten da jeg var gravid klarte jeg ikke snakke uten mange feil, jeg la nøkler i kjøleskapet, tallerken gikk i søpla i stedet for oppvaskmaskin, og undertøy i do i stedet for skittentøyskurv. : )

Er ikke SÅ svimmel nå da... Heldigvis. Glemsk ble jeg og. Tøft å være gravid ja. Hvordan går det forresten? Hvor langt er du på vei nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til neste gang - to muligheter:

1. Smelt i vannbad, legg da sjokoladen i -tynn- plastskål eller annet laget av svært tynt materiale som leder varme godt. Ha oppi stor bolle e.l. med nykokt vann fra vannkoker. Skift vann etter 10 minutter.

2. Hell litt vann oppi en kjele, ha oppi sjokoladen i små biter og rør rundt med gaffel eller lignende til sjokoladen er smeltet.

Tas ut med slikkepott.

Takk for svar. Det ble til små biter i smør i kjelen, gikk bra det.(fant meg en annen oppskrift)

Ble supergode sjokoladefondanter som resultat! ; )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det anbefalles ikke! Sjokoladen ble brent... helt svart i bunnen i bollen, en jævlig svidd lukt i hele leiligheten, og gubben ble sendt ut til å kjøpe ny sjokolade! ; )

Det var jo tragisk da. Sorry. Men det er jo viktig å ikke bruke full guffe - og så som det blir skrevet her - røre litt av og til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...