Gå til innhold

Søknadsfrist


Gjest Annize

Anbefalte innlegg

Gjest Annize

Hei!

Nå nærmer søknadsfristen for høyere utdanning seg med stormskritt, og jeg sitter her å lurer på om jeg skal sende av gårde en søknad til Universitetet i Oslo. Planene mine for neste skoleår er ikke så veldig store, men jeg vil i alle fall forsøke å få tatt Ex-phil og Ex-fac (som jeg ikke har tatt tidligere!). Jeg er imidlertid i full jobb og har ingen mulighet til å følge noen form for undervisning. Tidligere var det helt uproblematisk å lese på egenhånd ettersom det ikke var noe obligatorisk oppmøte, men hvordan fungerer dette nå etter at Kvalitetsreformen er innført ved norske høyskoler og universitet? Er det fremdeles mulig å bare troppe opp på eksamensdagen når man tar forberedende? (jeg vet at det er obligatorisk oppmøte ved de aller fleste studier!).

Jeg kommer mest sannsynlig til å avlegge eventuelle eksamener i vårsemesteret. Må jeg likevel sende inn søknad om studieplass nå, eller kan jeg drøye det til neste semester?

Noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Astral

I Trondheim er det i alle fall sånn at du må levere og få godkjent tre av seks oppgaver i løpet av semesteret for å få ta eksamen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...