Gå til innhold

suging


Gjest ikkenånei

Anbefalte innlegg

Gjest ikkenånei

Ut ifra diverse svar her virker det som om det er vanlig å suge mennene deres til de kommer? Jeg klarer iallefall ikke det, ikke i de faste forholdene mine, kanskje en eller to ganger har det skjeddfor veldig lenge siden, men jeg blir fort sliten av å gape for lenge og dessuten vil jeg som regel ha meg noe jeg og etterhvert som jeg blir opphisset (liker å suge, men klarer altså ikke å holde på lenge nok). Hvor lenge holder dere på isåfall om dere suger til han kommer og er det noe som gjøres ofte når dere først suger?

Bruker både hender og munn/evt bare munn når jeg suger forresten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ugga Bugga

Hvor lenge jeg holder på? Aner ikke, ser ikke på klokka.

Noen ganger suger jeg til han kommer, andre ganger går vi over til noe annet før den tid, alt etter hva vi har lyst til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Surmula

Det kommer helt ann på settingen.Kan godt suge han til han kommer,men han får ikkje komme i munnen min.Kan selv bli trøtt i kjeven men da er det jo bare til å ta seg en pause.Prøv deg litt frem...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir også fort sliten, men da runker jeg til jeg blir sliten i hånda, suger til jeg blir sliten i kjeven, osv. Så går det som regel til slutt. Går gjerne fortere om jeg pirrer ham litt på hans spesielle områder, i dette tilfellet putte ballene hans i munnen, og slikke ham på "skrukken" som Eia døpte området.

Men det er tungvint og tidkrevende, så det er sjeldent jeg går all the way. Jeg bruker det vanligvis bare som en belønning de gangene han har gjort noe fint for meg. Da slipper jeg at jeg vil ha noe tilbake også, for jeg er som regel ikke kåt når jeg starter, bare takknemlig og glad =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...