Gå til innhold

Råd


JonTerry

Anbefalte innlegg

Hei, er 31 og har vært i et forhold i snart fem år, samboere nesten hele tiden. Føler jeg har kommet til et punkt hvor det må tas et valg; skal man ta skrittet fullt ut og begynne med unger osv. eller bør man evaluere forholdet først.

Jeg er ikke spesielt keen på å få barn. Og jeg har dessverre vært single for lite i mitt liv og sitter derfor med et ønske om å slå ut håret en periode til av mitt liv før jeg slår meg til ro. Dessverre er dette umulig selvsagt uten å gjøre det slutt; og det er jeg ikke sikker på om jeg vil. På mange områder er det full klaff med samboeren min, selv om den store spenningen nok ikke er der lenger og jeg savner flørt og litt "action"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

mil1365380270

Vanlig å få kalde føtter når man skal ta en så viktig avgjørelse som det å få barn er.

Har du kompiser med barn, kan du snakke med de. Alene :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mitt råd..

Hallo??? Du er 31 år!!! Du skal vere moden nok til å få barn og gifte deg nå. Jeg har ikke vært i lag med noen andre en min sambuer og er fornøgd, vart ilag når jeg var 17. Jeg kan slå ut håret når jeg vil selv om jeg er i lag med noen. Berre an ikke roter seg bort i noen andre.

Om du ikke vil ha barn, så må nesten sambueren din vite om det.. ellers vil ho bli såret. Kanskje du skal finne deg en anna som ikke vil ha barn??

Om du tviler og vil slå ut håret dit...hehe...så bør du gjør det slutt! Høres ikke ut som du elsker din sambuer, viss du ha gjort det hadde du vært fornøgd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest mener jeg da

Vær ærlig overfor samboeren om at du ikke er klar for (eller vet om du noengang blir klar for) barn, slik at hun kan være med å ta valg også.

Tror hun dette er like om hjørnet hele tiden, vil det oppfattes som et utrolig svik hvis det aldri har vært i dine tanker. Ofte har man snakket forbi hverandre i slike situasjoner, eller tillagt partneren andre oppfatninger enn hun / han har, fordi man tar utgangspunkt i seg selv.

Er hun på din alder, tikker hennes biologiske klokke ganske fort, særlig hvis hun skal ut på "markedet" igjen og etablere seg med en ny potensiell far til sine barn. Så tenk igjennom hva du vil, vær ærlig mot henne, og ikke velg en lettvint løsning med å la månedene bare gå uten å bestemme deg.

Å få barn når du ikke vet om det er det du vil, samtidig som du lengter etter en stund som ung og single, vil være å be om samlivsbrudd en stund etter barnet / barna har kommet.

Vær voksen, ta ansvar, ta en avgjørelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...