Gå til innhold

Når man ikke yter nok på jobb


Gjest Grønt bokstavbarn

Anbefalte innlegg

Gjest Grønt bokstavbarn

Hvem er den første man går til, hvis man mistenker/har en følelse av at man ikke klarer å gjøre en tilfresstillende innsats på jobben, og det er usikkert om dette er midlertidig eller varig, men sannsynligvis noe som vil komme og gå? Sjef? Lege? Aetat?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest klem til deg

Jeg ville snakket med legen om det uansett. Er det arbeidsoppgavene eller arbeidsmengden eller antall timer i uken som blir for mye?

Hvis en sykemelding hvor du selv kan bestemme hvor mye du orker å jobbe hver uke, eller feks en 40 % sykemelding slik at du fikk kortere dager eller et par fridager i uken kan hjelpe, kan du jo snakke med legen om dette. En sykemelding er jo ikke noe du kan basere deg på over tid, så hvis det er en varig reduskjon i arbeidsevne, må legen gå videre og søke om noe mer varig.

Hvis det er oppgavenes art, eller tiden du får til oppgavene, som er problemet, må du ta dette opp med arbeidsgiver, fortrinnsvis etter du har snakket med legen.

Det er mye bedre at du tar det tidlig opp med arbeidsgiver, enn at oppgaver som skulle vært gjort, over tid ikke blir gjort, eller blir mangelfult utført. Selv om det er tøft, er det alltid bedre å komme tidlig med slike ting, enn å komme når alt er krise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...