Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Heisann, kan du gi meg en teskje-versjon av den oppskriften din på fylte baguetter?

Kjøpte noen frosne mini-flutes i dag, skal disse f.eks. stekes før man fyller dem?

Går det bra med kalkunskinke på boks? Skal det være noe krydder i fyllet?

Høres godt ut detta! :)

Fortsetter under...

Skrevet

det skal du få -

Bare legg frem rundstykkene dine - så de tiner såpass at du får delt dem i to,

Kalkunskinke er sikkert helt greit! Del opp hele boksen i små biter (innholdet altså) så tar du raspet ost - like mye eller mer -det velger du selv og blander alt i en bolle - - -så heller du på fløte - litt og litt mens du rører sammen - gjerne med hendene. konsistensen skal være sånn at det henger sammen - IKKE BLØTT. Som tykk kjøttdeig liksom

Jeg har ikke brukt krydder - fordi vi alltid har laget det i barnebursdager, og skinken er jo salt. Du kan jo prøve deg frem - ta forskjellig på hver eller noe...

Så legger du, tja sånn ca 1 ss med guffe på hvert halve rundstykke, sett det på plate med stekepapir -for osten kan renne ned....stek ved 200 - 225 - som en pizza omtrent til osten er gylden.

Spises med det samme.....NAM!

Gjest sulten nå....
Skrevet

det skal du få -

Bare legg frem rundstykkene dine - så de tiner såpass at du får delt dem i to,

Kalkunskinke er sikkert helt greit! Del opp hele boksen i små biter (innholdet altså) så tar du raspet ost - like mye eller mer -det velger du selv og blander alt i en bolle - - -så heller du på fløte - litt og litt mens du rører sammen - gjerne med hendene. konsistensen skal være sånn at det henger sammen - IKKE BLØTT. Som tykk kjøttdeig liksom

Jeg har ikke brukt krydder - fordi vi alltid har laget det i barnebursdager, og skinken er jo salt. Du kan jo prøve deg frem - ta forskjellig på hver eller noe...

Så legger du, tja sånn ca 1 ss med guffe på hvert halve rundstykke, sett det på plate med stekepapir -for osten kan renne ned....stek ved 200 - 225 - som en pizza omtrent til osten er gylden.

Spises med det samme.....NAM!

Oj, det høres godt ut! Kan jeg stjele tipset?:)

Skrevet

det skal du få -

Bare legg frem rundstykkene dine - så de tiner såpass at du får delt dem i to,

Kalkunskinke er sikkert helt greit! Del opp hele boksen i små biter (innholdet altså) så tar du raspet ost - like mye eller mer -det velger du selv og blander alt i en bolle - - -så heller du på fløte - litt og litt mens du rører sammen - gjerne med hendene. konsistensen skal være sånn at det henger sammen - IKKE BLØTT. Som tykk kjøttdeig liksom

Jeg har ikke brukt krydder - fordi vi alltid har laget det i barnebursdager, og skinken er jo salt. Du kan jo prøve deg frem - ta forskjellig på hver eller noe...

Så legger du, tja sånn ca 1 ss med guffe på hvert halve rundstykke, sett det på plate med stekepapir -for osten kan renne ned....stek ved 200 - 225 - som en pizza omtrent til osten er gylden.

Spises med det samme.....NAM!

TUSEN TAKK! :)

Da blir det middag i dag også. :)

Skrevet

Oj, det høres godt ut! Kan jeg stjele tipset?:)

Hvem kan stoppe deg? hehe

Skrevet

det skal du få -

Bare legg frem rundstykkene dine - så de tiner såpass at du får delt dem i to,

Kalkunskinke er sikkert helt greit! Del opp hele boksen i små biter (innholdet altså) så tar du raspet ost - like mye eller mer -det velger du selv og blander alt i en bolle - - -så heller du på fløte - litt og litt mens du rører sammen - gjerne med hendene. konsistensen skal være sånn at det henger sammen - IKKE BLØTT. Som tykk kjøttdeig liksom

Jeg har ikke brukt krydder - fordi vi alltid har laget det i barnebursdager, og skinken er jo salt. Du kan jo prøve deg frem - ta forskjellig på hver eller noe...

Så legger du, tja sånn ca 1 ss med guffe på hvert halve rundstykke, sett det på plate med stekepapir -for osten kan renne ned....stek ved 200 - 225 - som en pizza omtrent til osten er gylden.

Spises med det samme.....NAM!

Nam, dette var godt! :)

Tok 1/2 finhakket paprika og 1/2 finhakket rødløk oppi også, det gjorde seg bra! :)

Har litt av fyllet igjen i kjøleskapet, skal prøve å ha oppi litt hakket chili. Samboeren kommer til å trille stappmett fra bordet når han kommer hjem fra jobb i kveld. :)

Annonse

Skrevet

Nam, dette var godt! :)

Tok 1/2 finhakket paprika og 1/2 finhakket rødløk oppi også, det gjorde seg bra! :)

Har litt av fyllet igjen i kjøleskapet, skal prøve å ha oppi litt hakket chili. Samboeren kommer til å trille stappmett fra bordet når han kommer hjem fra jobb i kveld. :)

SÅ FINT! har vært bittelitt nervøs for at du ikke likte det....*svettelukt*

Skrevet

SÅ FINT! har vært bittelitt nervøs for at du ikke likte det....*svettelukt*

Haha ja tenker du hadde nervene på høykant! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...