Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg satt og bladde i mors gamle oppskriftsamling og fant denne. Kanskje flere enn meg som fikk lyst til å prøve?

Grateng med fisk og ris:

Kok 2 dl risengryn i 3 dl lettsaltet vann i 10 minutter.

Spe med ¾ liter melk, og la grynene stå og svelle i svak ovnsvarme (125 grader) i 45 minutter.

Tin en frossen fiskeblokk så mye at den kan skjæres i skiver og strimler.

Krydre risen med en liten tube kaviar, litt dill og ¼ ts pepper. Rør inn 2 egg og fisken.

Ha røren i en smurt ildfast form og stek den i ca 40 minutter på ca 200 grader.

Spises med litt smeltet smør og raspet gulrot.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...