kyrillo Skrevet 24. mai 2005 Skrevet 24. mai 2005 Hei Jeg satt og bladde i mors gamle oppskriftsamling og fant denne. Kanskje flere enn meg som fikk lyst til å prøve? Grateng med fisk og ris: Kok 2 dl risengryn i 3 dl lettsaltet vann i 10 minutter. Spe med ¾ liter melk, og la grynene stå og svelle i svak ovnsvarme (125 grader) i 45 minutter. Tin en frossen fiskeblokk så mye at den kan skjæres i skiver og strimler. Krydre risen med en liten tube kaviar, litt dill og ¼ ts pepper. Rør inn 2 egg og fisken. Ha røren i en smurt ildfast form og stek den i ca 40 minutter på ca 200 grader. Spises med litt smeltet smør og raspet gulrot. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.