Gå til innhold

Fryse kjøttboller?


Anbefalte innlegg

Gjest kokka cuisine
Skrevet

Har du erfa med å fryse ned hjemmelaga karbonader?

Noen tips? Tinetid=?

Og vhordan bruker du dem etterpå? Er det godt kaldt?

Eller må man varme dem i saus?

Takknmelig for alle knep her!

Skrevet

Karbonader er supre å fryse, de. :)

Det går så bra, så. Bare tin dem i kjøleskapet før du skal ha dem, evt. kan du tine dem raskere i en gryte e.l.

De er også kjempegode å ha til kveldsmat, med masse løk til. Karbonadesmørbrød ... mmm.

:)

Skrevet

Fryser ofte ned hjemmelagde karbonader jeg. Når jeg først steiker karbonader er det greit med en real posjon.

Langtiner dem i kjøleskap fra kvelden før jeg skal servere dem eller noen timer på kjøkkenbenken samme dag. Legg dem da utover pakket inn i all.folie

(jeg fryser dem gjerne i all.folie.) Lettvint å varme dem opp i steikovnen i folien.

mil1365380270
Skrevet

Karbonadesmørbrød er jo kjempegodt! Nam! Legger de i kjøleskapet samme morgen og har de på kjøkkenbenken ca. en time før bruk. Ikke som en klump, de må ligge fra hverandre på benken. Uff, nå ble jeg sulten ;-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...