Elbereth Skrevet 31. mai 2005 Skrevet 31. mai 2005 Skal lage melisglasur på en skuffekake. Hva blir best: å røre ut med vann eller eggehvite. Glasuren skal farges blå (bestilling!), så jeg "kan" ikke bruke smør / smørkrem, da blir det vel grønt... eller hva? Noen inne på dette? Forslag? Anyone? 0 Siter
Elbereth Skrevet 31. mai 2005 Forfatter Skrevet 31. mai 2005 Hva skal smøret gjøre i en melisglasur? - om noen ville foreslå smørkrem i stedet, ikke sant.. 0 Siter
cecily Skrevet 31. mai 2005 Skrevet 31. mai 2005 - om noen ville foreslå smørkrem i stedet, ikke sant.. aha! 0 Siter
Gjest nynneli Skrevet 31. mai 2005 Skrevet 31. mai 2005 hvis du kjøper blåfarge fra cacas, så blir det blått uansett om du bruker smørkrem eller vanlig melisglasur. hvis du bruker eggehvite istedet for vann, blir glasuren litt stivere og blankere. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.