Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde Toro-pannekaker på mandag, og helte resten av røra over på en brusflaske. Den har nå skilt seg, de øverste 3-4 cm ser ut som bare fett. Det ordner sg kanskje med litt visping? Er det greit å lage pannekaker i dag av røra som ble laget på mandag og har stått i kjøleskapet siden?

Og hvis vi ikke spiser de i dag... er det greit i morgen og?

skorpionfisken
Skrevet

Røre skiller seg fort, den er ikke dårlig for det. Rist på flaska til røra er fin igjen. Åpne flaska og lukt.

Lukter det ikke surt så kan du steke det. Vil tro at det fint kan stå i en uke om det står i kjøleskap.

serendipity
Skrevet

Den kan fint brukes idag og imorgen. Og kan fryses også. Men ville nok da frosset den med en gang ikke to dager etter bruk.

Skrevet

Den kan fint brukes idag og imorgen. Og kan fryses også. Men ville nok da frosset den med en gang ikke to dager etter bruk.

Pannekaker blir stekt i dette øyeblikk! Men greit å vite til senere.

Skrevet

Jeg kan godt finne på å la det stå i hvert fall 4-5 dager. Det er bare å piske løs!

Skrevet

Jeg lager pannekaker/vafler av melk som er blitt litt sur også jeg. Går helt fint :)

Men det går en grense for hvor sur melken kan være, er den for sur får man vondt i magen. Det har jeg lært den harde måten ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...