Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Lagde Toro-pannekaker på mandag, og helte resten av røra over på en brusflaske. Den har nå skilt seg, de øverste 3-4 cm ser ut som bare fett. Det ordner sg kanskje med litt visping? Er det greit å lage pannekaker i dag av røra som ble laget på mandag og har stått i kjøleskapet siden?

Og hvis vi ikke spiser de i dag... er det greit i morgen og?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/186458-holdbarhet-pannekaker%C3%B8re/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...