Åsemor Skrevet 1. juni 2005 Skrevet 1. juni 2005 Lagde Toro-pannekaker på mandag, og helte resten av røra over på en brusflaske. Den har nå skilt seg, de øverste 3-4 cm ser ut som bare fett. Det ordner sg kanskje med litt visping? Er det greit å lage pannekaker i dag av røra som ble laget på mandag og har stått i kjøleskapet siden? Og hvis vi ikke spiser de i dag... er det greit i morgen og? 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 1. juni 2005 Skrevet 1. juni 2005 Røre skiller seg fort, den er ikke dårlig for det. Rist på flaska til røra er fin igjen. Åpne flaska og lukt. Lukter det ikke surt så kan du steke det. Vil tro at det fint kan stå i en uke om det står i kjøleskap. 0 Siter
serendipity Skrevet 1. juni 2005 Skrevet 1. juni 2005 Den kan fint brukes idag og imorgen. Og kan fryses også. Men ville nok da frosset den med en gang ikke to dager etter bruk. 0 Siter
Åsemor Skrevet 1. juni 2005 Forfatter Skrevet 1. juni 2005 Den kan fint brukes idag og imorgen. Og kan fryses også. Men ville nok da frosset den med en gang ikke to dager etter bruk. Pannekaker blir stekt i dette øyeblikk! Men greit å vite til senere. 0 Siter
Sofline Skrevet 1. juni 2005 Skrevet 1. juni 2005 Jeg kan godt finne på å la det stå i hvert fall 4-5 dager. Det er bare å piske løs! 0 Siter
citoyen Skrevet 1. juni 2005 Skrevet 1. juni 2005 Jeg lager pannekaker/vafler av melk som er blitt litt sur også jeg. Går helt fint Men det går en grense for hvor sur melken kan være, er den for sur får man vondt i magen. Det har jeg lært den harde måten 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.