Gjest Kilde: nrk Skrevet 2. juni 2005 Skrevet 2. juni 2005 Det er vel ikke godt å fryse ned noe som allerede har vært fryst? (Ser på nyhetene nå at det selges noe kjøtt som ferskt selv om det har vært i frysen.) 0 Siter
Gjest Mr Pimmel Skrevet 2. juni 2005 Skrevet 2. juni 2005 Spørs hvor lenge det har vært tint. Prosesser med f eks harskning og nedbryting saktner og stopper når temperaturen går ned, og fortsetter når den går opp igjen. Likevel blir smaken dårligere selv om det ikke er bakterievekst, bl a fordi iskrystaller bryter opp cellene hver gang det fryses. Grønnsaker blir et sant kliss. Hjemme har du kontroll på det, men i en butikk kan det fort gå galt hvis de mister oversikten, derfor regelen. Følsom vare som kjøttdeig kan være farlig å jonglere med å tine opp flere ganger. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. juni 2005 Skrevet 2. juni 2005 Bare man er oppmerksom på at den totale holdbarhetstiden blir mye kortere på den måten, er det ingen fare. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.