noami Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Hei, trenger hjelp kjapt, hvordan glaserer man bær? Slik at de blir shiny til kakepynt? Det var visst noe med å bruke sukkerlake, men hvordan? Dvs,hvordan lage sukkerlaken..hvilket forhold skal det være, om det var sukkerlake som brukes for å glasere da... håper noen kan svare, har lyst til å pynte kaken med pene, shiny jordbær 0 Siter
Gjest kroppogsjel Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Tror det er mat (som i kjøtt etc) som glaseres med sukkerglasur (søk etter oppskrift på google). Men jeg mener å huske at frukt og bær pensler du med gele. Bruk gele som passer til den frukten som skal glaseres. Men søk på google etter tips. Der finner man mye rart. 0 Siter
Gjest ikke glasert and Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Tror det er mat (som i kjøtt etc) som glaseres med sukkerglasur (søk etter oppskrift på google). Men jeg mener å huske at frukt og bær pensler du med gele. Bruk gele som passer til den frukten som skal glaseres. Men søk på google etter tips. Der finner man mye rart. 250 g sukker 1 dl vann 2 ts druesukker 1/2 ts eddik 4-6 epler blomsterpinne eller lignende Slik gjør du: Sukker, vann og eddik kokes til massen blir gylden i kanten. Frukt (med stilk og blomst) settes på pinnen og vendes i karamellmassen. Settes deretter til avdrypping på papir. Du kan også glasere: vindruer med stilk, kirsebær, appelsinbåter, hasselnøtter, valnøtter osv. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.