Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

trenger hjelp kjapt, hvordan glaserer man bær? Slik at de blir shiny til kakepynt?

Det var visst noe med å bruke sukkerlake, men hvordan? Dvs,hvordan lage sukkerlaken..hvilket forhold skal det være, om det var sukkerlake som brukes for å glasere da...

håper noen kan svare, har lyst til å pynte kaken med pene, shiny jordbær :)

Gjest kroppogsjel
Skrevet

Tror det er mat (som i kjøtt etc) som glaseres med sukkerglasur (søk etter oppskrift på google). Men jeg mener å huske at frukt og bær pensler du med gele. Bruk gele som passer til den frukten som skal glaseres. Men søk på google etter tips. Der finner man mye rart.

Gjest ikke glasert and
Skrevet

Tror det er mat (som i kjøtt etc) som glaseres med sukkerglasur (søk etter oppskrift på google). Men jeg mener å huske at frukt og bær pensler du med gele. Bruk gele som passer til den frukten som skal glaseres. Men søk på google etter tips. Der finner man mye rart.

250 g sukker

1 dl vann

2 ts druesukker

1/2 ts eddik

4-6 epler

blomsterpinne eller lignende

Slik gjør du:

Sukker, vann og eddik kokes til massen blir gylden i kanten. Frukt (med stilk og blomst) settes på pinnen og vendes i karamellmassen. Settes deretter til avdrypping på papir.

Du kan også glasere: vindruer med stilk, kirsebær, appelsinbåter, hasselnøtter, valnøtter osv.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...