Mrs. Wallace Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Jeg må nok dessverre si at det korrekte er rå løk til begge deler. Evt ikke løk i det hele tatt. Unntaket er når en har rekesalat, da passer det best med sprøstekt løk. Jeg forspiste meg på pølse med rekesalat tidlig på 90-tallet, og har ikke klart den kombinasjonen siden. *urgh* 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 På grillpølse har man tykke sikksakkstriper, på wieneren rette, tynne. Dessuten kan grillpølsen godt ha chilliketchup og intersant sennepp, mens wieneren er og blir enn sånn type søttendemaiklassiker som skal være uberørt anno ca 1978, og ergo skal den ha vanlig pølsesennepp og ordinær ketchup. Begge deler spises forøvrig i enkel lompe og med rå løk. Den største pølseforbrytelsen (ved siden av rekesalat) er forøvrig å ha løken under ketchupen.. Jeg HAR sett det gjort..Hva f***?! ;-) 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Bostonagurk, en slags finhakket pikcles, kjempegodt på pølse. Sylteargurk og relish er en forbrytelse på pølsen!;_) Sylteagurk er yummi, men den bor på hamburger og brødskiver og slik, aldri, aldri på pølsen! 0 Siter
Babette Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Ja, Bergbys er lokalt, men trodde sennepen hadde spredd seg LANGT utover nå. De har den iallefall langs E18 ganske langt inn mot Oslo. Denne sennepen er SØT serru. Derfor er den den eneste som duger. Ja, Bergbys har spredt seg. Og den er kjempegod til lutefisk. Men jeg synes den blir for søt på pølser. 0 Siter
Platina Skrevet 4. juni 2005 Skrevet 4. juni 2005 Det viktigste er at ketchupen has på før sennepen! 0 Siter
kalle kun Skrevet 5. juni 2005 Skrevet 5. juni 2005 Det fantes noe som het "Super med Stappe" i de gode gamle dager. Wiener (grillpølser fantes ikke dengang) i pølsebrød, ketchup, sennep, rå løk, en stor dæsj med rekesalat dekket over med en god porsjon potetstappe. Tror ikke den varianten er å oppdrive på et gatekjøkken lenger ; ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.