Plomma Skrevet 19. juni 2005 Skrevet 19. juni 2005 6-7 friske asparges kokes i 3 min i godt saltet vann med smør. Imens kuttes 1/3 cantaloupe i båter og renses. Når aspargesen er ferdig rulles 2 og 2 inn i en tynn skive med serranoskinke. NAM, det var godt!! 0 Siter
Babette Skrevet 19. juni 2005 Skrevet 19. juni 2005 cantaloupe..? Jeg lurte på det samme. Kanskje det er en antilope? 0 Siter
Gjest mij Skrevet 19. juni 2005 Skrevet 19. juni 2005 cantaloupe..? Det er en slags melon, tror jeg. 0 Siter
Plomma Skrevet 19. juni 2005 Forfatter Skrevet 19. juni 2005 cantaloupe..? Det er den melonen som er grønn i kjøttet. Honningmelon er gulhvit og galia er oransjeaktig - tror jeg... Kan hende jeg blander galia og cantaloupe. Alle 3 funker bra! 0 Siter
Plomma Skrevet 19. juni 2005 Forfatter Skrevet 19. juni 2005 Jeg lurte på det samme. Kanskje det er en antilope? Absolutt. 1/3 antilope er akkurat passe til kveldssnacks for 1 ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.