bugge -jenta Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Brelett. Ingen over , ved siden av eller under...... 0 Siter
lalala1365380457 Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Spiser generellt omtrent aldri smør, bruker det nesten kun til å blande hvitløkssmør. er glad i Letta, for den har så myk konsistens. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Hvis jeg skal tenke kun smak, må det bli Setersmør. Men det er ikke noe jeg spiser til hverdags - da er det enten ikke noe smør, eller av og til Bremykt. 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Jeg smaker ærlig talt ikke noe særlig forskjellpå smør jeg..:-o (Men jeg spiser da også sjelden smør på skiva, bruker det mest i matlagning, eller en kladd på fisk, baktpotet o.l) Jeg bruker "ordentelig" smør om jegh lager noe kryddersmør(hvitløk/persille/jalapeno osv..DET er digg) Ellers pleier jeg å ha en pakke "soft flora" eller "olivero" stående. Uten at jeg egentlig har noen smaksprefereranser her. 0 Siter
noami Skrevet 21. juni 2005 Forfatter Skrevet 21. juni 2005 Spiser generellt omtrent aldri smør, bruker det nesten kun til å blande hvitløkssmør. er glad i Letta, for den har så myk konsistens. lager du hvitløkssmør med letta?? 0 Siter
noami Skrevet 21. juni 2005 Forfatter Skrevet 21. juni 2005 Bremykt er best fordi det holder seg mykt i kjøleskapet. Ellers så liker jeg nok meierismør best men det blir for kaldt i kjøleskapet og for mykt for benken ) Bremykt holder seg ikke mykt i kjøleskapet da, iallefall ikke her - der er navnet noe misvisende Det blir fort veldig mykt ute i romtemp da.... brelett derimot holder seg smøremykt selv i kjøleskap. 0 Siter
Ørkenvandreren Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Smak... da må det bli ordentlig meieri- eller gårdssmør, med salt i (husker ikke noe navn)... *nam* Men det nå i Vita Lett til daglig da.... 0 Siter
Anki Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Jeg bruker alltid Soft light på brødskiva (eller når jeg bruker smør på skiva da), og så steker jeg i Soft flora.. eller olje 0 Siter
lalala1365380457 Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 lager du hvitløkssmør med letta?? jupp. er ikke så nøye på smørsmaken jeg, synes det blir godt uansett, spiser smør så sjeldent, så jeg har egentlig ikke peiling, hihi =P 0 Siter
Dorthe Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Bremykt holder seg ikke mykt i kjøleskapet da, iallefall ikke her - der er navnet noe misvisende Det blir fort veldig mykt ute i romtemp da.... brelett derimot holder seg smøremykt selv i kjøleskap. Da har nok ikke jeg det så kaldt i kjøleskapet som deg ) Men jeg har funnet ut at hvis bremykt blir stående på benken og blir mykt, blir det hardt i kjøleskapet etterpå. ¨Så det bør ikke glemmes på benken. 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Spiser så og si aldri smør, så kjenner ikke forskjell i smaken de få gangene jeg spiser det. 0 Siter
Elbereth Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Jeg har aldri spist smør, annet enn litt smelta margarin på kokte poteter, og da må det være Melange. Som bordmargarin bruker vi Olivero, den er best sier resten av huset. Bruker en del raps- og olivenolje ellers. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 21. juni 2005 Skrevet 21. juni 2005 Helt enig med deg! Min kjære bruker Brelett, men det spiser jeg bare hvis den gule Bremykt'en er tom :-) 0 Siter
favn Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Brelett med oliven (grønn boks) og Bremykt (gul boks) er best på brødet. Til matlaging bruker vi olivenolje, Bremykt eller Meierismør (kommer an på). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.