Freya Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 I dag skal vi ha spekeskinke, poteter, flatbrød og rømme. Sikkert ikke så veldig kalorifattig, men veldig veldig godt! Sommermat! 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Min pasta-livrett - men akk så kaloririkt ;o( Jeg vet, men akk så godt da:) 0 Siter
Babette Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Jeg spiser også alene i dag og jeg skal ha ratoullie (eller hvordan det nå skrives). Det er sunt, lett (og godt synes jeg). Stek løk (1.stk), 1/2 squash , 1/2 paprika (og evt 1/4 aubergine), og hell til slutt over en boks hakkede tomater. La de småkoke i 10-15 minutter. Smak til med krydder, gjerne friske (f.eks. basillikun og timian). Men blir du mett av dette? Jeg tror forresten det heter ratatouille. Jeg smakte forresten en aledels nydelig vegetarisk lasagne på en italiensk restaurant forrige helg. Med tomater, aubergine, mozarella og parmesan. Den var sanseløst god. 0 Siter
Sofline Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Men blir du mett av dette? Jeg tror forresten det heter ratatouille. Jeg smakte forresten en aledels nydelig vegetarisk lasagne på en italiensk restaurant forrige helg. Med tomater, aubergine, mozarella og parmesan. Den var sanseløst god. Det hørtes godt ut. Jeg blir mett ja, det er jo bare å lage nok. Evt. spiser jeg litt brød til. Enkel og god alenemat. Jeg skrev jo jeg ikke visste hvordan det skrives... :-) 0 Siter
Goldy79 Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Så lærte man noe i dag også ;-) Søkte på kvasir, jeg, og der fant jeg (etter å ha bladd meg forbi både bok- og sebrafinker): Finker (Sogn og Fjordane) lunge hjerte tunge lever kjøttkraft poteter kål gulrot purre salt pepper Hørtes litt ut som lungemos, ja ;-) Det smakar ikkje lungemos altså. Det er ein heilt annan smak :-)) 0 Siter
Babette Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Det hørtes godt ut. Jeg blir mett ja, det er jo bare å lage nok. Evt. spiser jeg litt brød til. Enkel og god alenemat. Jeg skrev jo jeg ikke visste hvordan det skrives... :-) Ja - og derfor fortalte jeg deg det. Er ikke det greit? 0 Siter
Gjest løk elskaren :-) Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Det hørtes godt ut. Jeg blir mett ja, det er jo bare å lage nok. Evt. spiser jeg litt brød til. Enkel og god alenemat. Jeg skrev jo jeg ikke visste hvordan det skrives... :-) Eg er kjempegla i løk. Nokon som har forslag til rett som smakar løk??? :-)) 0 Siter
Flyberta Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Pitabrød i brødristeren. Fylles med for eksempel:Salat, tomat, cottage cheese, lettdressing, evt. salsa, maiskorn, purreløk, bogskinke, kylling, mager grillpølse i biter... Mange muligheter! Enkelt - og lite oppvask;-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Eg er kjempegla i løk. Nokon som har forslag til rett som smakar løk??? :-)) Løksuppe, løkpai, wok med masse løk. 0 Siter
Sofline Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Eg er kjempegla i løk. Nokon som har forslag til rett som smakar løk??? :-)) Løksuppe 0 Siter
Sofline Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Ja - og derfor fortalte jeg deg det. Er ikke det greit? Jo-jo.. Jeg lurte jo på hvordan det skrives. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. juni 2005 Skrevet 22. juni 2005 Her i Stavanger er finker og lungemos omtrent det samme. Litt forskjellig "innpakning", men innholdet er (stort sett) det samme: Lett blanding av alt slags graps fra dyret; lunger, øyne, hjerne og sånne ting, blandet med ganske mye fett og krydder. Når det varmes opp blir det flytende. Ganske godt å blande med poteter, for potetene trekker mesteparten av fettet til seg. "alt slags graps fra dyret; lunger, øyne, hjerne og sånne ting, blandet med ganske mye fett" *URK - vurderer å bl vegetarianer* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.