Gå til innhold

camembert


Anbefalte innlegg

dinosaurdamen
Skrevet

Okej, jeg har en Camembert. Hva gjør jeg med den? Skal man spise alt, eller bare det inni? Ikke le, dette er et seriøst spørsmål fra en som vil utvide sin ostehorisont, men som ikke har peiling! Hjelp!

Skrevet

Noen fjerner det hvite laget utenpå, de fleste ikke.

Mitt råd er å spise rubb & stubb. Husk at den deilige ostesmaken først kommer til sin rett når osten spises temperert.

Ost rett fra kjøleskap smaker ingenting.

Skiver av pære el. jordbær og camembert er deilig på brødskiva!

Har man kjøpt ost som ikke er moden nok kan man hurtigmodne den ved å la den ligge i romtemperatur over 1/2 til 1 døgn. (Litt avhengig av temperatur og ost.)

Angrer på at jeg ikke kjøpte ost i dag!

Skrevet

Du spiser alt.

Jeg mauler gjerne cambembert, den er god!

Og ellers kan du prøve med en klatt syltetøy (spes. jordbær eller bringebær) på toppen av en osteskive på brødskiva.

Mmmmmmmmmmmm.

Sofies mamma
Skrevet

Spis alt. På kjeks. Og/eller med paprika og/eller jordbær. Iskaldt vann eller lunken rødvin. MMMMMMMMM,jeg kan spise en ost i slengen. Den er nydelig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...