Gjest bake bake kake Skrevet 25. juni 2005 Skrevet 25. juni 2005 Nå trenger jeg hjelp fra noen bakeeksperter der ute... Jeg har en oppskrift på en sjokoladekake jeg har bakt i mange år med stor suksess hver gang. De siste gangene har jeg imidlertid plagdes med at glasuren skiller seg, og det legger seg et hvitt lag over kaka når glasuren blir kald. Glasuren består av melis, melange, kaffe, og vaniljesukker. Jeg holder foreløpig melangen som mistenkt, men jeg har jo ikke endret noe i oppksriften som jeg har brukt i mange år... Noen som har noen tips??? 0 Siter
Gjest bake bake kake Skrevet 25. juni 2005 Skrevet 25. juni 2005 å skrive at glasuren også inneholder bakekakao... ) 0 Siter
Gjest blame Skrevet 25. juni 2005 Skrevet 25. juni 2005 Avkjøler du bunnen først? Synes glasuren her blir snodig hvis jeg har den på en varm kake.. 0 Siter
Elbereth Skrevet 25. juni 2005 Skrevet 25. juni 2005 Dette k a n skje hvis melange'n er for varm når du rører ut glasuren. Smelt den på svak varme, og la den avkjøles til fingervarmt. God tur 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.