Gjest den ekte noor Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Hvor lenge skal jeg bake dem? Og på hvilken temp? Bør jeg kjøpe slike i sølvfolie, eller er det bare tull? 0 Siter
Gjest lykke til Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Jeg baker potetene på 225 gr. i ca en time. Jeg har aluminiumsfolie på når jeg skal fylle potetene og for utseendemessighetens skyld. Du må ikke ha på aluminiumsfolie. Har du dårlig tid kan du fylle en glassbolle, stikke noen hull i potetene, legge de i bollen med vann å sette dem i microen ca 10 minutter, da er de et godt stykke på vei til å bli bakt. Men HUSK da, IKKE ha på aluminiumsfolien i microen. 0 Siter
Gjest sandex Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Kjøp folie, pakk inn noen store poteter - og ha dem i ovnen ca. 45 min på 220 grader Da blir det deiiilig 0 Siter
flisa Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Jeg baker potetene på 225 gr. i ca en time. Jeg har aluminiumsfolie på når jeg skal fylle potetene og for utseendemessighetens skyld. Du må ikke ha på aluminiumsfolie. Har du dårlig tid kan du fylle en glassbolle, stikke noen hull i potetene, legge de i bollen med vann å sette dem i microen ca 10 minutter, da er de et godt stykke på vei til å bli bakt. Men HUSK da, IKKE ha på aluminiumsfolien i microen. ikke vann!!! 0 Siter
flisa Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Hvorfor ikke !!!!! De blir kokt med vann, men bakt uten vann i mikroen :-) Du kan bare legge potetene rett i mikroen - bare prikk hull i skallet med en gaffel - beregn 4-6 minutter på full styrke - for hver potet. Legg de så i alufolie og la de ligge og godgjøre seg mens du lager den andre maten. Utrolig lettvindt og godt! 0 Siter
linko Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Jeg bruker store poteter, pakker dem inn i folie selv, og har dem i ovnen på 225 grader. Tar alltid ihvertfall en time, bruker å beregne litt mer, nærmere 1 1/2 time... (selvfølgelig avhengig av hvor store potetene er). 0 Siter
kyrillo Skrevet 12. juli 2005 Skrevet 12. juli 2005 Min variant er å skjære et kryss i potetene, gni dem inn med litt smør og legge dem på et saltstrødd underlag. Så enda mer salt oppå og rundt, før de stekes i 1 1/2 - 2 timer ved 200 grader. De blir kjempegode og skallet blir snacks. 0 Siter
Gjest Simiana Skrevet 13. juli 2005 Skrevet 13. juli 2005 Min variant er å skjære et kryss i potetene, gni dem inn med litt smør og legge dem på et saltstrødd underlag. Så enda mer salt oppå og rundt, før de stekes i 1 1/2 - 2 timer ved 200 grader. De blir kjempegode og skallet blir snacks. Uten al. folie da? 0 Siter
Gjest den ekte noor Skrevet 13. juli 2005 Skrevet 13. juli 2005 Jeg bruker store poteter, pakker dem inn i folie selv, og har dem i ovnen på 225 grader. Tar alltid ihvertfall en time, bruker å beregne litt mer, nærmere 1 1/2 time... (selvfølgelig avhengig av hvor store potetene er). Brukte litt over 1 1/2 time før de var ferdige. Og den tida blir man sulten på Men nå har jeg iallefall endelig laget bakt potet selv, og det blir nok flere ganger, yummi:) 0 Siter
kyrillo Skrevet 13. juli 2005 Skrevet 13. juli 2005 Uten al. folie da? Ja, ingen folie. Veldig enkelt og kjempegodt. 0 Siter
Gjest Bakt i himmelen Skrevet 14. juli 2005 Skrevet 14. juli 2005 De blir kokt med vann, men bakt uten vann i mikroen :-) Du kan bare legge potetene rett i mikroen - bare prikk hull i skallet med en gaffel - beregn 4-6 minutter på full styrke - for hver potet. Legg de så i alufolie og la de ligge og godgjøre seg mens du lager den andre maten. Utrolig lettvindt og godt! Sånn gjør jeg det også - masse prikkede hull, bakes som en lek - og minst like godt som i ovnen!! Og fyllet.....MMM!!!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.